30.4.13

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΙ ΑΝΕΒΗΚΕ (+ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ)


Σε ένα δραματικό παιχνίδι μπροστά σε μερικές δεκάδες θεατών αλλά αρκετών χιλιάδων τηλεθεατών, στο οποίο αν και προηγήθηκε με 0-10 στο ξεκίνημα, συντηρούσε συνεχώς ένα προβάδισμα στο ματς και βρέθηκε μπροστά ακόμα με 49-64 στο 33' αλλά τελικά οδηγήθηκε στην παράταση, η ομάδα μας πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Α2. Επικράτησε τελικά με 76-83, παρά την αποχώρηση με 5 φάουλ του Δέσπου (ήταν το κομβικό σημείο που επέτρεψε την ανάκαμψη των αντιπάλων) και τους τραυματισμούς των Κοψαύτη και Κουκουράβα .

Είμασταν σίγουρα καλύτεροι από τον γηραιό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στο μπαράζ των Τρικάλων και με αυτό το αποτέλεσμα η σεζόν αγωνιστικά είναι πετυχημένη για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια .. Κι αυτό αναμφίβολα είναι σημαντικό, σε μια περίοδο που ο σύλλογος γενικότερα βρίσκεται σε κρίση .

Δείτε σε βίντεο όλους τους πόντους της Α.Ε.Κ., τα δύο τρίποντα του γηραιού που παραλίγο να αλλάξουν την κατάσταση καθώς και τους πανηγυρισμούς στο τέλος .

Πλέον το ...μπαλάκι πάει στη διοίκηση που θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε η ομάδα να πάρει του χρόνου το εισιτήριο επιστροφής στην φυσική της κατηγορία .

2 σχόλια:

Cotsos είπε...

Πάλι μας βγάλαν την ψυχή, τι πράμμα κι αυτό με την ομαδάρα μας... Τέλος πάντων, πάμε γερά για Α1 του χρόνου!
Τρελό όνειρο: να μπορέσουμε επιτέλους να παίξουμε πάλι... στο κύπελλο.

Υγ. Υπάρχει πουθενά το αλήστου μνήμης παιχνίδι με τη Μακάμπι για την Ευρωλίγκα του 2004-5 (αν θυμάμαι καλά) ; Το επικότερο ευρωπαϊκό μας ματς μετά την πορεία του 2001. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
ποιες διαδικασίες θα πρέπει να ολοκληρώσει η διοίκηση, έτσι ώστε να μπορεί να ανέβει στην Α1? Δεν έχει γίνει η εκκαθάριση? Θ αέχουμε πρόβλημα να ανέβουμε και στην Α2?