28.7.05

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ;

Επειδή το μποϋκοτάζ των προϊόντων που παράγει ο όμιλος που διοικεί και την ΚΑΕ, φαντάζει ίσως σαν το μοναδικό μέσο αντίδρασης καλοκαιριάτικα, ας δούμε ποιες εταιρείες τον απαρτίζουν. Καλό θα είναι να πάνε και μερικά mails διαμαρτυρίας σε αυτές, μπας και καταλάβει κανείς ότι η ΑΕΚ για μας δεν είναι άλλη μια εταιρεία ...


Έχουμε και λέμε :

που παράγει τα γνωστά γάλατα, γιαούρτια, τυριά.
ΦΑΓΕ Α.Ε.
Ερμού 35 – 144 52 Μεταμόρφωση
Τηλ.: 210 28 92 555
Fax. 210 28 28 386
e-mail: info@fage.gr


IOFIL SA
4 Gravias STR Maroussi Athens Gr
Phone no (+30-1) 6161400
Fax (+30-1) 6161499
e-mail : info@iofil.gr

της οποίας το οργανόγραμμα και τις συμμετοχές βλέπουμε εδώ :




καθώς και την επίσημη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της :

ΙΩΦIΛ Α.Ε.

Η εταιρεία με την επωνυμία “Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική και Διαφημιστική Εταιρεία Τροφίμων και Υλικών Συσκευασίας ΙΩΦΙΛ Α.Ε.” και τον διακριτικό τίτλο ΙΩΦΙΛ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989. Η εταιρεία έχει έδρα το Δήμο Αμαρουσίου και τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Γραβιάς 4.

Η ΙΩΦΙΛ Α.Ε. είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών, με συμμετοχές σε εταιρίες με βιομηχανική, εμπορική, τεχνική, διαφημιστική δραστηριότητα καθώς και σε εταιρίες τροφίμων και υλικών συσκευασίας.

Η ΙΩΦΙΛ Α.Ε. συντάσσει ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, όπου συμμετέχει η ΒΙΣ Α.Ε. από το 1990. Στον εν λόγω ενοποιημένο ισολογισμό του Ομίλου ΙΩΦΙΛ Α.Ε. στις 30.06.2000 συμμετέχουν επίσης και η HQF A.E.T. και ASPECT ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ Α.Ε..


HELLENIC QUALITY FOODS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
HQF SA
4 Gravias STR Maroussi Athens Gr
Phone no (+30-1) 6161500
Fax (+30-1) 6161599
e-mail : info@hqf.gr

Η εταιρεία με την επωνυμία “Hellenic Quallity Foods Ανώνυμος Εταιρεία Τροφίμων” και τον διακριτικό τίτλο HQF, ιδρύθηκε το 1962 ως ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ η οποία στη συνέχεια μετετράπη σε Α.Ε. το 1980. Έδρα της εταιρείας είναι ο Δήμος Αμαρουσίου, και τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Γραβιάς 4.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο ειδών διατροφής και ειδικότερα στο χώρο της παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων (προϊόντα ζύμης, λαχανικά, πουλερικά, κλπ.).

Σημειώνεται ότι η αρχική επωνυμία της άνω ανώνυμης εταιρείας ήταν “Αντώνιος Κανάκης –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΥΛΛΟΥ ΚΡΟΥΣΤΑΣ – ΚΑΤΑΙΦΙ Ανώνυμος Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία”. Στη συνέχεια η ανωτέρω επωνυμία τροποποιήθηκε και η εταιρεία κατέστη γνωστή στον χώρο της δραστηριότητάς της (τρόφιμα) με τον (παλαιότερο) διακριτικό της τίτλο ΚΑΝΑΚΙ Α.Ε.


Αντικείμενο εργασιών της HQF με τα brand names ΚΑΝΑΚΙ και ΜΙΜΙΚΟΣ είναι η παραγωγή και διάθεση νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων όπως σφολιάτα, έτοιμη πίτσα, φύλλο κρούστας καθώς και λαχανικά, καθώς και η παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση πουλερικών.

Α.Ε.Κ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ Α.Ε.

Η εταιρεία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ Α.Ε. προήλθε από μετατροπή του Α.Ε.Κ. - Τ.Α.Κ. την 10.12.1997 σύμφωνα με τις διατάξειs του Π.Δ. 207/1997. Έδρα της εταιρείας είναι ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας και τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Καππαδοκίας 2.


ASPECT ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ Α.Ε.
ASPECT SA
4 Gravias STR Maroussi Athens Gr
Phone no (+30-1) 6161200
Fax (+30-1) 6161299
e-mail : info@aspect.gr

Η εταιρεία “ASPECT ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με τον διακριτικό τίτλο “ASPECT ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ Α.Ε.”, που αποδίδεται ξενόγλωσσα και για τις μετά της αλλοδαπής σχέσεις και συναλλαγές, η μεν επωνυμία σε πιστή μετάφραση, ο δε διακριτικός τίτλος ως “ASPECT COMMUNICATION SERVICES S.A.”, ιδρύθηκε το 1992. Έδρα της εταιρείας είναι ο Δήμος Αμαρουσίου Αττικής. Τα γραφεία της εταιρείας ήταν αρχικά στην οδό Φραγκοκλησιάς 4 στον Δήμο Αμαρουσίου και σύμφωνα με την από 03.11.1998 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, μεταφέρθηκαν επί της οδού Γραβιάς 4 στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής.

Η ASPECT ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ Α.Ε. είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες που επεκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα της επικοινωνίας μέσω διαφημιστικών μέσων (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, κλπ.) ή άλλων ενεργειών (δειγματοδιανομή, προωθητικές ενέργειες και δημόσιες σχέσεις).


Έδρα : ΟΜΦΑΛΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
Γραβιάς 4 151 25 Μαρούσι, Αθήνα
Τηλ. : (+30) 210 61 61 300
Fax :(+30) 210 61 61 399
mail : info@vis.gr

Η ΒΙΣ είναι η πλέον παραδοσιακή εταιρία στον ευρύτερο χώρο της συσκευασίας και σήμερα αποτελεί την πιο σύγχρονη βιομηχανία του κλάδου στην Ελλάδα, ενώ συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 πλέον σύγχρονων και αποδοτικών μονάδων στην Ευρώπη.
Από το 1989 εισέρχεται στη δεύτερη φάση της ανοδικής πορείας και ανάπτυξης της, όταν γίνεται μέλος του ομίλου εταιρειών Ιωάννη Φιλίππου.

Στις αρχές του 1995, η ΒΙΣ Α.Ε. έγινε η πρώτη εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά τα πρότυπα του ISO 9002 από τον ΕΛΟΤ και από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμός Ποιότητος ΕQNet.

Με μια επένδυση 5,5 δισ. της οποίας ο σχεδιασμός ξεκίνησε στα μέσα του 1994 και ολοκληρώθηκε στα μέσα του 1995 και η υλοποίηση της οποίας ξεκίνησε στις αρχές του 1996 και ολοκληρώθηκε στο τέλος του 1997, η ΒΙΣ μετεγκαθιστά την παραγωγή της από το ιστορικό κτίριο της οδού Πειραιώς στη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου.

Η ανοδική της πορεία για την κατάκτηση όλο και υψηλότερων στόχων συνεχίζεται αδιάκοπα, το 1998 -για μια ακόμη φορά πρωτοπόρα στο χώρο της- αναβαθμίζει τις λειτουργίες της και της απονέμεται το πιστοποιητικό ISO 9001 από τον ΕΛΟΤ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ποιότητος IQNet.


Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κυριάκος Φιλίππου (αδερφός του προέδρου της ΚΑΕ, Ιωάννη και συνεταίρος του στη ΦΑΓΕ, ελέγχει και τις :


Τη βιομηχανία παγωτών & χυμών & κρουασάν ΕΒΓΑ


Η Elbisco (Elite, Βοσινάκης, Αλλατίνη, Κρις-Κρις) είναι η μεγαλύτερη εταιρία μπισκότων, αλεύρου, ζυμών, αρτοσκευασμάτων και φρυγανιάς.


Η Μόρνος αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες πλαστικού στο χώρο των υλικών συσκευασίας.


Η Παλάς είναι από τις πιο γνωστές τεχνικές κατασκευαστικές εταιρίες.


Η Cas είναι εταιρία παραγωγής και εμπορίας παγωτού, με τρεις μονάδες παραγωγής στη νότια Αφρική.


Η Βιχεπ είναι εταιρία επεξεργασίας και εμπορίου αγροτικών προϊόντων και ζωοτροφών, ενώ η Κarat είναι εμπορική εταιρία που εδρεύει στη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: