20.4.06

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...



Ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης στην εξάδα (κάτι που ακόμα και στις χειρότερες σεζόν μας άλλα χρόνια εξασφαλίζαμε από τον ... πρώτο γύρο) έμεινε η ομάδα μετά τη νίκη με 84-67 επί του Μακεδονικού. Μέχρι και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα έπαιζε πολύ καλά και είχε πατήσει το γκάζι (το σκορ ήταν 48-32 στο 19'20"), εκμεταλλευόμενη τις λύσεις που έδινε από την περιφέρεια ο Παπανικολάου (4/5 τρίποντα). Όμως στην επανάληψη είδαμε το γνωστό έργο, με τους παίκτες μας να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 58-54 στο 28'07"... Κάπου εκεί ανέβασε στροφές ο Πελεκάνος (σταματώντας να κυνηγάει τα τρίποντα που δεν ήταν ποτέ το φόρτε του) και μαζί με τον Μαγκουνή που έκανε εξαιρετικό β' ημίχρονο φτάσαμε τελικά εύκολα στη νίκη, παρά τα τραγικά σφυρίγματα του Πιτσίλκα και της παρέας του, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.

Με δυο νίκες στη συνέχεια μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και στην 5η θέση αν γκελάρει ο Άρης. Όμως μόνο εύκολο δεν είναι να περάσουμε από τη Λάρισα που ο Γυμναστικός θα κηνυγάει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή του, ενώ και ο Πανελλήνιος μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι στην αυλαία της κανονικής περιόδου. Έτσι δεν αποκλείεται να μείνουμε στην 7η θέση, στην οποία είμαστε σήμερα, που συνεπάγονται άμεσο αντίο στα playoff, αφού ρεαλιστικά δεν έχουμε τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αν έρθει κανένας ξένος της προκοπής, ώστε να καλύψει το κενό του Coppenrath (που έχει να πατήσει παρκέ πάνω από 40 μέρες) μπορεί να έχουμε περισσότερες προοπτικές στη συνέχεια. Ίσως και να ζεσταθεί λίγο περισσότερο ο κόσμος, μια που σε λίγο τελειώνει και το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: