22.10.06

ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Ένα ημίχρονο άντεξε η Α.Ε.Κ. κόντρα στον υπερπλήρη Παναθηναϊκό. Θα αντέχαμε περισσότερο αν δεν γύριζε το πόδι του Ταπούτου (έπαιξε μόλις 6'44" με συνέπεια να μην έχουμε στο παρκέ τον ένα από τους δυο ποιοτικούς παίκτες μας) και φυσικά αν είχαμε αμερικανούς στο ρόστερ. Γιατί ο Scott θύμισε λίγο σέντερ στο παιχνίδι βάζοντας 8π, κατεβάζοντας 6ρ και δεν έκανε τραγικά λάθη όπως τα προηγούμενα ματς, αλλά απέχει πολύ από το να θυμίζει αμερικανό σέντερ από τον οποίο περιμένεις τουλάχιστον να καθαρίζει 15π-10ρ σε κάθε ματς και να γεμίζει τη ρακέτα. Όσο για τον αντικαταστάτη του McPherson ακόμα τζίφος, αφού ο Guyton θέλει 20 χιλιάρικα το μήνα και ο Parmer έχει πρόταση 300 χιλ από αλλού.

Για άλλη μια φορά, ο Jasmin Perkovic ήταν εξαιρετικός, παραμένοντας ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης μας. Έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην πλήρη frontline των πράσινων, και σε κάθε ματς από τα πέντε που έχουμε παίξει έχει σταθερά διψήφια παραγωγή πόντων με καλά ποσοστά και πάντα με καλές κινήσεις. Ο Βετούλας μπορεί να σκόραρε 24 πόντους, αλλά όπως και να έχει 24π-2ασ είναι καλές για το βασικό σου δυάρι όχι για τον pointguard, ενώ αρκετά από τα πολλά τρίποντα που σούταρε ήταν τραβηγμένα από τα μαλλιά... Πάλι καλά που μπήκανε και κάμποσα και δεν ξέφυγε η διαφορά. Πάντως το γεγονός ότι πχ ο Κόμματος (που πέτυχε 13π με 3/4 3π) που ήταν 1ος σε ευστοχία στα δίποντα στην Α1 με 82% σούταρε μόλις μια φορά μέσα από τη γραμμή των 6μ25, δείχνει ότι έχουμε σημαντικό οργανωτικό πρόβλημα.

Υ.Γ. Ο επίσημος Παναθηναϊκός έδωσε ρεσιτάλ κακογουστιάς, καρακιτσαριού, κόμπλεξ και ότι άλλο θέλετε στο pregame show... Με τον MrGreen, τη μασκωτ να κάθεται στο θρόνο και να περνάνε ο γεράκος με το φούτερ του Ολυμπιακού, μια τσιγγάνα με κίτρινα ρούχα και ντέφι που ανακοινώθηκε νομίζω ως "Βασίλισσα των Ζητιάνων", έναν με περικεφαλαία να παριστάνει τον Άρη και κάποιον με κράνος σε ένα παιδικό αυτοκινητάκι που προφανώς παρίστανε τον Βωβό.. Θα περίμενα μια επίσημη αντίδραση από την ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Άσε που προϋποθέτουν να λειτουργεί σωστά η τελευταία ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: