11.2.07

ΒΑΡΙΑ (ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ) ΗΤΤΑ


Τι να την κάνουμε την καλή (σχετικά) εμφάνιση μέχρι το 33', όταν η ομάδα καταρρέει ξανά στο τέλος (όπως με Lietuvos, Πανιώνιο και δε συμμαζεύεται) ; Και μάλιστα καταφέραμε να σπάσουμε άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ στη φετινή σεζόν... Η ήττα με 52-82, είναι όχι μόνο η πιο βαριά μας ήττα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, αλλά και η πιο μεγάλη σε έκταση σε όλες τις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) ..

Επίσης είναι εκνευριστικό το γεγονός πως πολλοί παίκτες δεν έχουν καταλάβει (και ούτε πρόκειται να το καταλάβουν όπως φαίνεται...) σε τι ομάδα είναι και τι φανέλα φοράνε. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΝΑ ΧΑΝΕΙ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ -Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΑΝΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ... Για την ιστορία το τελευταίο (τραγικό τετράλεπτο) παίζαμε με Γκαγκαλούδη, Penland (και μετά Μάκη Νικολαϊδη), Μαγγουνή, Παπανικολάου, Garma. Τουλάχιστον ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε πως η ομάδα δεν υπήρχε στο γήπεδο στα τελευταία 6.5' εκφράζοντας και τη στενοχώρια του γι'αυτό και δεν είπε πως "είμασταν καλοί για 33.5'" όπως άλλοι.

Aγωνιστικά, στο διάστημα μέχρι το 33'44" όταν έκανε το 5ο φάουλ του ο Ταπούτος και η άμυνα ξανάρχισε να μπάζει, η ομάδα είχε σταθεί σχετικά καλά στην άμυνα (έχοντας δεχθεί μόνο 58π μέχρι τότε), ενώ είχαν αναδειχθεί και οι βασικές της αδυναμίες. Αρχικά πως ο Adrian Penland δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να σταθεί σαν playmaker - δεν είναι τυχαίο πως παίξαμε στρωτά όσο ήταν στο παρκέ ο Κακαβάς και για ένα 10λεπτο που άντεξε σε καλή κατάσταση ο Γκαγκαλούδης. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε καλή μέρα τον Jasmin Perkovic, όμως ο Κροάτης με τους 19π-10ρ ήταν τραγικά μόνος του. Η φετινή ΑΕΚ δε μπορεί να έχει τύχη σε ματς όταν από τους Γκαγκαλούδη, Μάκη, Κόμματο παίρνει όλους κι όλους 6 πόντους και με συνολικά 0/5 2π, 2/9 3π...

Δεν υπάρχουν σχόλια: