18.4.07

ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ


Απόψε το απόγευμα στην Πάτρα, όπου θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα 35'08" της αναμέτρησης με την Ολυμπιάδα θεωρητικά έχουμε τη δυνατότητα και να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την παραμονή μας (α ρε που καταντήσαμε...) αφού θέλουμε μια νίκη για να αποφύγουμε οριστικά τις περιπέτειες, αλλά και να μπούμε υπό προϋποθέσεις πιο γερά στη μάχη για την είσοδο στην οκτάδα (έχουμε 8 νίκες, η Ολυμπιάδα 9 και το 8ο Μαρούσι 10). Όμως από τη στιγμή που ο κανονισμός αναφέρει πως πρέπει το ματς να συνεχιστεί με τις συνθέσεις που είχαν γραφτεί τότε στο φύλλο αγώνα, τα προβλήματά μας είναι τεράστια.

Η δωδεκάδα που είχαμε παρατάξει στις 17 Μάρτη ήταν : 4-Γκαγκαλούδης, 6-Πρόδρομος, 8-Μάγλος, 9-Μαγγουνής, 11-Grgurevic, 12-Παπανικολάου,14-Perkovic, 15-Scott, 16-Garma, 17-Σακελλαράκης, 18-Felton, 19-Κακαβάς . Είχαμε ξεκινήσει με Γκαγκαλούδη (4π), Πρόδρομο, Μαγγουνή, Perkovic (2π), Scott (2π) και χάναμε 10-8. Όμως ο Μαγγουνής πλέον δεν ανήκει στην ΑΕΚ (τι ειρωνία της τύχης... στο μοναδικό ματς που ξεκίνησε πενταδάτος φέτος, και λογικά θα έπαιζε κάνα 20λεπτο αν δεν είχε διακοπεί, και ίσως έτσι άλλαζε η απόφασή του να φύγει επειδή δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής -που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την αποχώρησή του πέρα από το δεδομένο πως ήταν απλήρωτος), ενώ και ο Perkovic είναι τραυματίας και έτσι δε θα πάνε στην Πάτρα. Όπως όμως και οι Ταπούτος, Κόμματος που ήταν τραυματίες το Μάρτη και δεν είχαν πάει και για το ... πρώτο πεντάλεπτο.

Χωρίς αυτούς τους τρεις παίκτες η ήδη προβληματική φετινή ΑΕΚ δεν έχει πρακτικά καμιά τύχη... Αρκεί να αναλογιστούμε πως αυτοί σκοράρουν 33.3 πόντους και μαζεύουν 15.2 ρημπάουντ (13.2π-5.6ρ Κόμματος, 10.6-5.3ρ Ταπούτος, 9.5π-4.3ρ Perkovic). Κι αν συνυπολογίσουμε πως οι Πρόδρομος Νικολαϊδης, Παπανικολάου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσχερέστερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: