25.1.08

"ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ"

Όμιλος ...προβληματισμού στην ΑΕΚ Πριν καλά – καλά «πατήσει το πόδι» του στην Ελλάδα ο Δημήτρης Δρόσος θα έχει ιδιαίτερη συνομιλία με παράγοντες της ΠΑΕ αλλά και φίλους της ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο τη διατύπωση «κιτρινόμαυρων» παρεμβάσεων. Το προσεχές Σάββατο, λοιπόν, πριν από το παιχνίδι με το Αιγάλεω ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Παναγιώτη Κανελλόπουλο, όπως και με μέλη της μεγάλης «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, όπως τους Γιώργο Μητσικώστα, Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και Νίκο Μουρατίδη οι οποίοι, ήδη, αποδέχθηκαν την πρόσκληση που τους απέστειλε η ΚΑΕ. Η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για την προάσπιση της ενιαίας και αδιαίρετης ΑΕΚ. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι ένας ουσιαστικός και καρποφόρος διάλογος προς όφελος της μεγάλης «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Εκτός από καλλιτέχνες, πρώην αθλητές και παράγοντες, ο Δημήτρης Δρόσος θα συναντηθεί σύντομα και με βουλευτές απ όλους τους πολιτικούς χώρους.


Το παραπάνω ανέβηκε στο site της ΚΑΕ χθες.
Δε λέω καλοί οι όμιλοι προβληματισμού αλλά έχω μερικές απορίες...

1/ Μήπως θα έπρεπε να γίνει όμιλος προβληματισμού στον οποίο να μετέχει και κάνας άνθρωπος που να ξέρει τι χρώμα έχει η μπάλα του μπάσκετ, ότι το άθλημα παίζεται σε κλειστά γήπεδα με παρκέ, πως το τμήμα είναι το πιο ιστορικό του συλλόγου και πατάνε στο γήπεδο που παίζει η ομάδα και χωρίς τζαμπέ προσκλήσεις στα επίσημα ; (Τα παραπάνω δεν αφορούν τον Κανελλόπουλο, αφού είχε για χρόνια διαρκείας - μέχρι την περίοδο Κατσικάρη)
2/ Γιατί δεν αντιδρούν για την τρεντοποίηση - τρεντοστοχοθεσία ορισμένοι θεματοφύλακες της ιστορίας και των αξιών που πρεσβεύει ο σύλλογος ; Ή αυτά είναι κακά μόνο αν τα κάνει η κακή ΠΑΕ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: