3.2.08

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ


ο πρώην παίκτης μας και νυν αρχηγός της Εθνικής, είπε τα παρακάτω :
"Δεν σκέφτομαι ακόμα την επιστροφή"
Ο άσος της Μάλαγα τα τελευταία χρόνια έχει ακολουθήσει το δρόμο της ξενιτιάς, με τελευταίο σταθμό την Ισπανία. Τι σκέφτεται ο ίδιος άραγε στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού του και ποια θα ήταν τα κριτήρια της επιλογής του. "Για να πω την αλήθεια ακόμα δεν ξέρω. Μέχρι στιγμής έχω δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες της Ιβηρικής χερσονήσου αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο. Πάντως το ενδεχόμενο να επιστρέψω θα το σκεφτώ μόνο σε περίπτωση που η ομάδα που με θέλει θα έχει δυναμική, στόχους και νοοτροπία νικητή. Έτσι έμαθα να παίζω τα τελευταία χρόνια και έτσι θέλω να συνεχίσω να παίζω για μια πενταετία τουλάχιστον"

Πρώτα να σημειώσω πως ο Μιχάλης παίζει στη Cajasol στη ΣΕΒΙΛΛΗ και όχι στην Unicaja της Μάλαγα. Προφανώς ο ρεπόρτερ έκανε τυπογραφικό.
Έχω όμως μια απορία...
η Cajasol με ρεκόρ 6-14 φέτος, που φιγουράρει μόλις και μετά βίας στην 16η θέση της βαθμολογίας της ACB (σε σύνολο 18 ομάδων), είναι ομάδα "με δυναμική, στόχους και νοοτροπία νικητή" ;

Πάντως, τον βλέπω τον Μιχαλάκη να ροβολάει κατά το ΣΕΦ το καλοκαίρι , ειδικά τώρα που θα είναι εκεί ο Γιαννάκης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!




Η νερουλιασμένη και άτολμη παρέα Νικολαίδη και του δειλιασμένου δημοδιδάσκαλου Φερέρ ντροπιάζουν συνεχώς τους αγνούς φιλάθλους της κιτρινόμαυρης ομαδάρας μας. Ακόμα και στις πιο ευνοϊκές συνθήκες αντί να νικούν αυτοί φεύγουν τσακισμένοι και ηττημένοι. Στήνουν ομάδα για ήττες, αποκαρδιώνοντας παίκτες και οπαδούς. Πότε μετά από πόσα χρόνια θα ξαναδούμε με αυτούς τους ψόφιους πρωτάθλημα; Αεκτζήδες ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον θίασο των αποτυχημένων!