20.9.08

ΧΟΡΗΓΟΙ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Στην συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, ανακοίνωσε και τυπικά πως έδρα μας θα είναι το κλειστό του Σπόρτιγκ, πως την ομάδα θα ντύνει η K1X και πως τους εντός έδρας αγώνες θα καλύπτει τηλεοπτικά ο ΑΝΤ1.

(διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη, στο aekbc.gr)

η K1X είναι του ομίλου PUMA και θα αντικαταστήσει τις Champion που φορούσαμε από το 2001/02 μέχρι σήμερα (και μας είχαν φανεί τόσο γούρικες την πρώτη χρονιά).

O ANT1 θα καλύψει τους αγώνες μας ξανά μετά το 1997/98, όταν είχε για τελευταία φορά δείξει μπάσκετ μια που είχε όλο το πρωτάθλημα. Λέγεται πως η συμφωνία ήταν στα 400 χιλιάρικα (320 καθαρά, αν βγουν τα ποσοστά ΕΣΑΚΕ, αστυνομίας κλπ). Υπάρχει και ένα μπόνους αν η ομάδα μπει στην επτάδα . Ελπίζω ο σχολιασμός να είναι καλύτερος από αυτόν που τρώγαμε στη μάπα τα τελευταία δυο χρόνια στην ΕΡΤ.


Από χορηγίες δεν έχει γίνει κάτι γνωστό πέρα από το ότι η Project Shipping (όπου είναι διευθύνων σύμβουλος το μέλος της νέας διοίκησης Νίκος Γεωργαντζόγλου) θα είναι σπόνσορας και στο μπάσκετ (έπειτα από το handball και άλλα τμήματα της Ερασιτεχνικής). Να και η σχετική ανακοίνωση :
Η "Project Shipping Inc" χορηγοs στην ΑΕΚ
---------------------------------------------------------------
Εναs απο τουs χορηγουs του τμηματοs μπασκετ τηs
ΑΕΚ για την περιοδο 2008-2009 θα ειναι η Project
Shipping Inc.
H γνωστη ναυτιλιακη εταιρεια ειναι χορηγοs και στα
τμηματα τηs Ερασιτεχνικηs ΑΕΚ για τριτη συνεχομενη
χρονια, ενω οπωs δηλωσε ο διευθυνων συμβουλοs τηs
εταιρειαs Νικοs Γεωργαντζογλου, υπαρχει σοβαρο
ενδεχομενο η εταιρεια απο την νεα περιοδο (2009-2010)
να κανει ενα ακομα βημα, μπαινονταs στουs χορηγουs
τηs ΠΑΕ ΑΕΚ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: