30.1.09

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΧΑΤΖΗ

Το γνωστό νταβαντούρι με τον Νίκο Χατζή, τα λεφτά της χορηγίας του ΟΠΑΠ που κατασχέθηκαν από τους πληρεξούσιούς του, το ξεκατίνιασμα μέσω facebook, το αν η όλη διαδικασία έγινε με γνώση ή όχι της ΚΑΕ, μάλλον φτάνει στο τέλος του.

Η ΚΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

Η συμφωνία με τον Νίκο Χατζή 30/1/2009
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον αθλητή Νίκο Χατζή. Τι είπαν Φλεβαράκης, Κίκερπιλ για το ματς με τον Πανιώνιο.
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει ότι σεβόμενη την ιστορία του Νίκου Χατζή, αλλά και συνεκτιμώντας το γεγονός ότι είναι επαγγελματίας, συμφώνησε μαζί του ύστερα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών για την άμεση καταβολή ποσού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται δεδουλευμένα περασμένων χρόνων. Η προσωρινή διοίκηση καταβάλει κάθε, ανθρωπίνως, δυνατή προσπάθεια, ώστε να παραμείνει συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς και να μειώσει σταδιακά το χρέος που έχει δημιουργηθεί.
«Αναμφισβήτητα, η απουσία του Μπράιαντ από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι σημαντική, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το μερίδιο της νίκης που μας αναλογεί» τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε: «Στο εκτός έδρας παιχνίδι πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να φύγουμε νικητές. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς επιβάλλεται να είμαστε σε κάθε ματς ετοιμοπόλεμοι». Ο Τάρμο Κίκερπιλ ανέφερε: «Ο αντίπαλός μας είναι το φαβορί για να κατακτήσει τη νίκη και αναπόφευκτα, θα παίξει με άγχος και πίεση. Εμείς, από την άλλη πλευρά, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ (sport24.gr) ο Χατζής κράτησε ένα ποσοστό και τα υπόλοιπα θα πάνε στους συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: