10.6.10

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΠΟΜΠ


Ο Bob Kozonis τελικά είναι στην Ελλάδα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αλλά στη συνάντησή που έγινε σήμερα το πρωί στο 'Πεντελικόν' έριξε χυλόπιτα στον Φιλίππου κι έτσι η ΚΑΕ ΑΕΚ είναι και πάλι στον αέρα και χωρίς προοπτική ...

Από basketblog (που υπάρχει και ανακοίνωση Φιλίππου)

Όχι Κοζώνη στην ΚΑΕ!

Του Γιώργου Νικολάου
10/06/2010 (16:20)

Oι φίλοι της ΑΕΚ άκουσαν σήμερα αυτό, που δεν ήθελαν να ακούσουν. Ο Μπομπ Κοζώνης είπε "όχι" για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ ΑΕΚ. Το... δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε με την υπογραφή του ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος!
Η ανακοίνωση Φιλίππου: "Σήμερα, 10 Ιουνίου 2010 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Πεντελικό συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Ιωάννη Φιλίππου και του Χαράλαμπου Κοζώνη. Παρόντες ήταν οι Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Μπάμπης Καραμανλής και Χρήστος Παπαδημητρίου. Στη συνάντηση αυτή, ο Χαράλαμπος Κοζώνης δήλωσε ότι δεν έχει ενδιαφέρον για το μπάσκετ της ΑΕΚ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ"



Από basketnet

10 | 06 | 2010 16:14

Ο Κοζώνης γύρισε την πλάτη στην ΑΕΚ!

Τέλος στο σίριαλ εμπλοκής του Μπομπ Κοζώνη στην ΚΑΕ ΑΕΚ έδωσε ο ομογενής επιχειρηματίας σήμερα μετά την συνάντηση του με τον Γιάννη Φιλίππου στο ξενοδοχείο Πεντελικόν! Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν παρουσία του νομικού συμβούλου του Φιλίππου, Σωκράτη Λαμπρόπουλου, του εν Ελλάδι εκπροσώπου του Κοζώνη, Χρήστου Παπαδημητρίου και του προέδρου της ΚΑΕ Μπάμπη Καραμανλή. Στην συνάντηση αυτή που έγινε το πρωί (11π.μ.) και κράτησε αρκετή ώρα ο Μπομπ Κοζώνης ενημέρωσε τον Γιάννη Φιλίππου ότι δεν ενδιαφέρεται για το μπάσκετ της ΑΕΚ! Η εξέλιξη αυτή δεν είναι καθόλου καλή, καθώς αποτελούσε την μοναδική λύση ως τώρα για την «Ένωση». Όπως εξήγησε στον Φιλίππου ο Μπομπ Κοζώνης στην παρούσα φάση και λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία στην χώρα δεν σκοπεύει να επενδύσει κάτι στην χώρα μας. Η τροπή της υπόθεσης Κοζώνη δεν είναι καθόλου καλή και υποχρεώνει πλέον τον Μπάμπη Καραμανλή να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να βρει τον τρόπο να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

Γ.Πάλλας

d

1 σχόλιο:

Stelios είπε...

Και τώρα ;
Υπάρχει περίπτωση να ξανα-αναλάβει ο Φιλλίπου ; Αν υπάρχει αυτή η περίπτωση πρέπει όλοι να στηρίξουμε χωρίς εγωισμούς.
Άλλη λύση;
Εταιρία λαϊκής βάσης;
Όμιλος μικρο-μεσαιο-επιχειρηματιών;
Πάντως είναι κρίμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία της ρύθμισης του άρθρου 99
Καλό κουράγιο στον Καραμανλή