22.7.10

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ;

Σύμφωνα με πρόσφατη (ομόφωνη) απόφαση του ΕΣΑΚΕ
Όποιος αθλητής η προπονητής έχει στα χέρια του τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου για χρήματα που του οφείλονται θα πρέπει η ΚΑΕ εντός 5 εργάσιμων ημερών (μπορεί να γίνουν δέκα αν γίνουν συζητήσεις) να αποδείξει ότι έχει πληρώσει την οφειλή της! Αν δεν γίνει αυτό δεν θα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές παικτών, είτε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είτε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Ψηφίστηκε από όλες τις ΚΑΕ και θα συμπεριληφθεί στον κανονισμό πρωταθλήματος.

μάλλον έχουμε θεματάκι με μεταγραφές αν δεν δρομολογηθούν κανονικά οι δόσεις για το άρθρο 99 και όχι μόνο (γιατί Pavic, Χατζής και νομίζω Παπανικολάου έχουν τελεσιδικήσει..)

Σύμφωνα πάντως με διάφορα ρεπορτάζ, ενδιαφερόμαστε για δανεισμό του Shermadini (που όπως θυμούνται -link1- link2- link3- οι τακτικοί αναγνώστες του blog ήταν στόχος μας επί Φλεβαράκη το 2008) που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό . Μπορεί μέχρι πρόσφατα να έβγαζα αναφυλαξία στο άκουσμα δανεισμού παίκτη από τους πρασινοκόκκινους, αλλά στα σημερινά δεδομένα ο δανεικός σημαίνει ένα συμβόλαιο μείον για το budget άρα είναι απόλυτα θετικό-θεμιτό ..

O Giorgi Shermadini (2/4/1989, 2μ16) το 2008/09 στην Α1 έπαιξε 7 ματς (54') σκοράροντας 38π και μαζεύοντας 18ρ, ενώ φέτος είχε πάρει περισσότερο χρόνο (201' σε 27 ματς) με 96 πόντους και 52 ρημπάουντ . Σίγουρα είναι μια καλή λύση για τα δεδομένα μας..
Γράφτηκε και το όνομα του Βασίλη Σύμτσακ (που είχε περάσει επί Δρόσου το 2007/08) που πέρσι στα Τρίκαλα είχε 5.8π-2.6ρ .

Πάντα σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Γκέκος επιθυμεί την παραμονή των Μάκη Νικολαϊδη, Περικλή Δορκοφίκη, Άκη Καλλινικίδη, Lamont Mack, Rodrigue Mels .

Δεν υπάρχουν σχόλια: