13.11.10

ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ



Οι φανέλες της Α.Ε.Κ. βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Πυλαία -γιατί ομάδα δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο- και διασύρθηκαν από τον ΠΑΟΚ του Δέδα και του Κάλλε ... Παίζοντας πάντα χωρίς σέντερ αφού έτσι αποφάσισε η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία να χτίσει το φετινό ρόστερ και επιλέγοντας και πάλι να μην ξεκινήσει το μοναδικό playmaker που υπολόγιζε ο Γκέκος για το ματς (γιατί ο Τζόλος για άλλη μια φορά ήταν απλά στην αποστολή, ενώ ο Sparks απλά ταλαιπωρήθηκε με ένα ταξίδι παραπάνω - καθώς αν ήταν να τους υπολογίζει θα τους είχε βάλει έστω και ένα δευτερόλεπτο έστω και για να τους δοκιμάσει όταν η διαφορά έχει φτάσει τους 25π και βάλε...) γνωρίζουμε άλλη μια συντριβή ..

Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε κάθε αγωνιστική ... Οι παίκτες μας μπαίνουν μόνιμα σαν υπνωτισμένοι και οι αντίπαλοι ξεφεύγουν με το καλημέρα. Στο Ελληνικό το ψιλοπαλεύουμε στη συνέχεια και καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ίκαρο (παλι καλά, γιατί τώρα θα είμασταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό - όχι ότι απέχουμε βέβαια με τέτοιες τραγικές εμφανίσεις) ή να κυνηγήσουμε το ματς με τον Πανελλήνιο μέχρι το τέλος . Εκτός έδρας όμως, θυμίζουμε τουρίστες που βαριούνται τη ζωή τους ...

Και μέσα σε όλα τα προβλήματα συγκρότησης του ρόστερ ... γιατί ας πούμε επιλέξαμε να έχουμε τόσα τριαροτεσσάρια και να μην έχουμε σέντερ, γιατί φέραμε για βασικό πλέϊ-μέϊκερ παίκτη με το επίπεδο του Shannon, γιατί δίνουμε όσα λίγα και αν δίνουμε σε Τζόλο-Αντωνάκη αν είναι να μην παίρνουν χρόνο ποτέ των ποτών αλλά και την τραγική ολιγωρία της διοίκησης στο θέμα του γηπέδου (ακόμα ψάχνουμε να βρούμε που θα παίζουμε και κοντεύει Δεκέμβρης), έχουμε και τη διαχείριση μέσα στο ματς από τον Γκέκο ... Μηνά σε αγαπάμε σε εκτιμάμε, αλλά γιατί την περασμένη βδομάδα ξεχάστηκαν οι Ντικούδης - Cohadarevic στον πάγκο ; Γιατί σήμερα ο μοναδικός μας περιφερειακός που παίζει άμυνα (Mels) έκατσε στον πάγκο στο β' ; Επειδή είχε 3 φάουλ ; Και θα πρέπει να φτάσει η διαφορά στους 30+ για να τον βάλουμε ; Γιατί ο Cohadarevic πάλι παίρνει το χρόνο συμμετοχής που είχε πέρσι ο Jeremic ή μετά ο Γκιζόγιαννης ; Αν δεν μας κάνει γιατί του δώσαμε τριετές συμβόλαιο ;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάω να σκάσω, με την εμφάνιση, όχι την ήττα.

Ο Μηνάς έχει ευθύνη. Μεγάλη.

Πέρα από τα ερωτήματα που θέτεις, δύο-τρείς παρατηρήσεις:
α. Δεν ασπάζομαι την τακτική που ακολουθεί ο Μηνάς, αλλά ακόμη και με αυτή, εχθές αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Grundy στον άσσο. Παίζει εκτός έδρας και καταστρέφει και τον καλύτερο επιθετικό του. Τι ακριβώς κάνει για να κρατήσει το σκόρ χαμηλά??? Δεν έπρεπε να βάλει τον Mels και τον Άκη πάνω σε Μακγκράθ και Μάρσαλ??? Δεν έπρεπε να μεταφέρει το μάτς στη ρακέτα που ο ΠΑΟΚ δεν έχει βάθος, αλλά ταυτόχρονα να πηγαίνει σε αργές επιθέσεις, σε χαμηλό σκόρ και να διατηρεί φρέσκο τον Grundy?

β. Βάζει ο Ντικούδης οκτώ σερί πόντους. Τι κάνει για να διατηρήσει το μομέντουμ? Έχει ο Darko 9 πόντους σε 9 λεπτά. Οι αμερικανοί θα τραβούσαν τα μαλλιά τους (η προσαρμογή στα σαράντα λεπτά βγάζει μάτια).

Τι να πώ?

Μακάρι η συνέχεια να είναι καλύτερη.

Στέλιος

PODOSFAIRAKIS είπε...

Πολύ άσχημη εμφάνιση πραγματικά αυτό με στεναχωρεί περισσότερο και όχι η ήττα.

Πραγματικά ειναι οπως τα λές στο οτί εκτός έδρας εμφανιζόμαστε σαν τουρίστες.Βέβαια έχουμε παίξει και δύο δύσκολα μάτς αλλά δεν παίζουμε και καλά.

Σε ένα πράγμα διαφωνώ και αυτό είναι το θέμα του υποβιβασμού.Γιατί το λές αυτό ντάξει δεν είμαστε και απίθανοι και φοβεροί αλλα μια ποιότητα για την οχτάδα πιστεύω την έχουμε.

Τέλος καλή συνέχεια να έχουμε και οπωσδήποτε νίκη με τον Ηλυσιακό.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι μπασκετικοί να ανοίξουμε εναν σύνδεσμο στιριξής οτυ μπάσκετ.Βλέπω τόσα χρόνια αλλα δεν γίνετε τίποτα οποιος ειναι μέσα ας το πει

geroman21

Ανώνυμος είπε...

It was extremely interesting for me to read the blog. Thanx for it. I like such themes and everything that is connected to them. I definitely want to read more soon.

Kate Kuree
ebony black escorts