27.7.11

ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ...

μαζί με τη μανούλα του και τα σχετικά, ισχύει κατά πως φαίνεται για ορισμένους μόνο για το ποδόσφαιρο..


Επειδή δηλαδή μπορεί να μην πάει καλά/ιδανικά η προσπάθεια στην Α2, θεωρούν πως είναι καλύτερο να πάμε στη Βου και να ξεχρεώσει κάποια χρέη ο γιαουρτάς και οι συν αυτώ .. Τετράγωνη λογική λέμε...
"Οχι" σε Καραμανλή
27/07/2011 (22:11)

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Μπάμπη Καραμανλή που έκανε λόγο για παραμονή του ίδιου στην προεδρία της ομάδας και συμμετοχή στην Α2. Παράλληλα απορρίφθηκε και η πρόταση για συγχώνευση με την ΑΕΚ Αργους και πλέον η διοίκηση της Ερασιτεχνικής περιμένει να γίνουν φανερές οι προθέσεις του Γιάννη Φιλίππου, σχετικά με το μέλλον της ομάδας.
Η Ερασιτεχνική μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα στοιχεία από το σημερινό "ραντεβού" με τον Μπάμπη Καραμανλή.  

Αναλυτικά:

"Σήμερα 27/7 στα γραφεία του Α.Σ ΑΕΚ προσήλθε ο κ. Χαράλαμπος Καραμανλής και συναντήθηκε με την διοίκηση του σωματείου. Εξέφρασε την πρόθεση του να δηλώσει την ομάδα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας προκειμένου να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το ενδεχόμενο η ομάδα να συμμετάσχει την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1, λόγω αδυναμίας ή μη πιστοποίησης άλλων ΚΑΕ.  

Η διοίκηση του σωματείου αφού άκουσε τις τοποθετήσεις του κ. Καραμανλή του επίστησε την προσοχή ότι εφόσον η ομάδα δηλωθεί στην Α2 και τελικά δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια για την παρουσία στην Α1, η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Α2 διεκδικώντας την άνοδο της στην Α1 και να μην αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο μιας νέας αγωνιστικής απαξίωσης.  

Σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν προτιμότερο η ομάδα να κάνει την "επανεκκίνηση" στην Β’ Εθνική και να απαλλαγεί οριστικά από μετόχους - αμέτοχους, χρέη, οφειλές και μεσάζοντες.  

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: