27.9.11

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ




Τελικά όλα πήγαν καλά χθες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και η Κ.Α.Ε. πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα .
Έτσι μπορεί πλέον σχετικά απρόσκοπτα να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τη συμπλήρωσή του ρόστερ, που μέχρι τώρα υπήρχαν προβλήματα αφού χωρίς δεδομένη τη συμμετοχή πολλοί μεταγραφικοί στόχοι προτίμησαν να βρουν πιο σίγουρο λιμάνι .
Βέβαια με το πρωταθλημα να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σε τέσσερις μέρες (αυτό το Σάββατο υποδεχόμαστε στην πρεμιέρα τον Αρκαδικό) δεν υπάρχει χρόνος ούτε για σκέψη .

Λογικά πάντως η ΕΟΚ θα πρέπει να αναβάλλει την πρεμιέρα, καθώς όχι μια ή δυο, αλλά έξι (6) ομάδες της Α1 δεν έχουν πάρει ακόμα το πιστοποιητικό (συγκεκριμένα Καβάλα, ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος, Μαρούσι, ΚΑΟΔ, Πανιώνιος) και έτσι το ενδεχόμενο να κληθεί μια ή και παραπάνω ομάδες της Α2 να τις αντικαταστήσει μόνο απίθανο δεν είναι . Και εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως αφού είμαστε η μόνη ομάδα με πιστοποιητικό στην Α2, αφού είμαστε και η μόνη ΚΑΕ στην κατηγορία (μια που οι άλλες ομάδες είναι ΤΑΚ και δε χρειάζονται έγγραφα) σαφέστατα έχουμε έννομο συμφέρον να ζητήσουμε να αναβληθεί η έναρξη της Α2 μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο στην Α1, καθώς είμαστε οι μόνοι που από πλευράς δικαιολογητικών μπορούμε να παίξουμε και αύριο ..




Καθοριστικής σημασίας στις παρούσες συνθήκες είναι η μαζικότητα που θα έχουν οι πωλήσεις διαρκείας για τη νέα χρονιά, ώστε να μπουν έσοδα στα αραχνιασμένα ταμεία και να ζεσταίνεται η εξέδρα . Πάνω είναι η μια πλευρά των διαρκείας (που θα έχουν τιμές 40 & 200 ευρώ νομίζω, ενώ κάτω είναι η άλλη πλευρά .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ Α1 ΑΦΟΥ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ CLEARANCE, Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΕ ΕΙΝΑΙ Η Α.Ε.Κ. ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ

haridimos είπε...

Έτσι . Θα πρέπει να ζητήσουμε πιεστικά αναβολή της πρεμιέρας της Α2 (που μας βολεύει κι όλας αφού με την καθυστέρηση για το πιστοποιητικό δεν έχει στηθεί ακόμα ομάδα)

Enositis είπε...

βαση νομου ομως οι ομαδες της Α1 που δε θα παρουν πιστοποιητικο νομιζω θα αντικατασταθουν απο ομαδες που περσι ηταν Α2

haridimos είπε...

Από ομάδες που είναι στην Α2 σήμερα .
Μπορεί να πάει και ομάδα που ανέβηκε από τη Βου (προηγείται σε σχέση με μας που πέσαμε από την Α1) .
Εμείς είμαστε προτελευταίοι στη λίστα (αν και ίσως να είμαστε τελευταίοι καθώς δεν ξέρω αν η ομάδα που αντικατέστησε τον ηρακλή μετρά σαν πεσμένη από Α1 ή ανεβασμένη από Β)