2.10.11

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ


Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της ομάδας μας στο μαραθώνιο της Α2, αφού παρά το γεγονός πως η ομάδα ήταν απροπόνητη καθώς μόνο 2-3 μέρες είχαν βρεθεί όσοι επαγγελματίες παίκτες έχουμε στη διάθεση του προπονητή Κώστα Οικονομάκη, τελικά κερδίσαμε με 66-64 τον Αρκαδικό . Με τα δεδομένα προβλήματα που έχουμε και με τις ιδιάζουσες συνθήκες της φετινής Α2 (πέντε ομάδες να πέφτουν) κάθε νίκη είναι υπερπολύτιμη . Το ρόστερ μας έχει εμφανή κενά ειδικά σε βασικό πεντάρι και σε εναλλακτικές λύσεις στο 3-4, καθώς μόνο με τους Σιαμανδούρα, Νοέα, Σκλάβο δε βγαίνει η χρονιά .
Η αναμέτρηση αναμφίβολα σημαδεύτηκε από τον τραυματισμού του αρχηγού μας Φώτη Βασιλόπουλου στο 38'39" με το σκορ στο 63-58, που αποχώρησε εσπευσμένα με ασθενοφόρο κι ευτυχώς είναι ήδη καλύτερα καθώς πήρε εξιτήριο την επομένη . Ο Φώτης ήταν και ο MVP της αναμέτρησης αφού πέτυχε 21 πόντους με 8/13 δίποντα προσθέτοντας και 6 ρημπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα .

Ο Κώστας Οικονομάκης, στο ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις όποιες λύσεις διαθέτουμε.. αιφνιδιάσαμε στο πρώτο μέρος παίρνοντας μια σεβαστή διαφορά από τους Αρκάδες και στο 2ο ημίχρονο καταφέραμε έστω και με μεγάλη δυσκολία αφού το ματς κρίθηκε στο τελευταίο σουτ των φιλοξενούμενων να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Θετική παρουσία είχαν και οι Αντώνης Μάντζαρης (15π-8ρ), Βαγγέλης Σκλάβος (13π αλλά με μέτρια ποσοστά), Άγγελος Σιαμανδούρας (8π-4ρ) που μαζί με τον Νοέα-Φαλέκα συμπλήρωναν τη βασική μας εξάδα - που είναι πρακτικά και η αγωνιστική βάση που διαθέτουμε . Τζόλος, Μαγκωνής και οι πιτσιρικάδες (ο Κοκκινόπουλος που είναι πια επαγγελματίας καθώς και οι Καλπάκης, Katsoupai, Φωτιτζόγλου που κλήθηκαν από το εφηβικό) είναι εμφανέστατα σε συμπληρωματικούς ρόλους . Με μια-δυο προσθήκες τα πράγματα σαφέστατα θα είναι πολύ καλύτερα .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιστορικό μάτς.
Το πρώτο στην Α2.
Νικηφόρα, αλλά γεμάτη πίκρα πρεμιέρα.
Χωρίς διάθεση, δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω την ομάδα.

Εύχομαι μόνο καλή συνέχεια.

Στέλιος

haridimos είπε...

Το μόνο -αγωνιστικά- παρήγορο είναι να βλέπεις πως πχ ο Ηρακλής που πέσαμε μαζί, είναι στη Β' και έχασε 26-106 από τη Νίκη Βόλου στο Ιβανώφειο ..