8.4.12

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (+βιντεο)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα μπάσκετ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με αντίπαλο την ουραγό και χωρίς ήττα στους προηγούμενους 25 αγώνες, ΑΕΚ Άργους φτάνοντας τελικά στην άνετη επικράτηση με 99-71 . Η διαφορά δυναμικότητας επέτρεψε στον Δημήτρη Παπαδόπουλο να μην ξεκινήσει το ματς με τους Σκλάβο, Μάντζαρη και Κούρτη ενώ και η ροή του αγώνα του έδωσε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αρκετά και τους δώδεκα παίκτες που είχε στη διάθεσή του .

Παραμείναμε έτσι στην τρίτη θέση ισόβαθμοι με Κηφισιά και Ίκαρους Σερρών δυο βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Πάτρας... Γίνεται λοιπόν σαφές πόσο μας στοίχισαν οι γκέλες σε Κατερίνη και Παγκράτι αλλά ακόμα και η ήττα από τους Πατρινούς στα Λιόσια .. Τώρα όμως, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη θα πρέπει να μην κάνουμε καμιά ήττα μέχρι το φινάλε - έχοντας να περάσουμε από το Λαύριο που έχει μόνο μια ήττα εντός και τον Αμύντα που παλεύει για την παραμονή του, ώστε να παίξουμε μάλλον την τρίτη θέση με την Κηφισιά στην τελευταία αγωνιστική .

Τον κύριο ρόλο στην επίθεση για άλλη μια φορά σε εντός έδρας παιχνίδι είχε ο Φώτης Βασιλόπουλος, που με 7/12 τρίποντα τελείωσε με 27 πόντους - 7 ασιστ & 2 κλεψίματα σε 32' . Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Πέτρος Νοέας (15π-9ρ-4κλ-1κψ-3ασ) με τους Αντώνη Μάντζαρη (16π) αλλά και Δημήτρη Δέσπο (10π-6ρ) όσο αγωνίστηκαν . Από με τον Τζόλο όπως και στον πρώτο γύρο να παίζει 24, ενώ αρκετό χρόνο σε σχέση με άλλα ματς πήραν και οι Φωτιτζόγλου-Κοκκινόπουλος (από 7') και Μαγουλάς (5') .

Υ.Γ. Αξιομνημόνευτο το γεγονός πως η ΑΕΚ Άργους δεν είχε συνοδό στην αποστολή και στον πάγκο της καθόταν το πρώην μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ&ΠΑΕ ΑΕΚ, Κυριάκος Χήνας .

Δείτε ένα βίντεο από το ματς :

Δεν υπάρχουν σχόλια: