20.5.12

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΝ, ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΔΕ..


Μπορεί η ομάδα μπάσκετ να έκανε το καθήκον της κερδίζοντας και την Κηφισιά σε ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο χαμένο σουτ των φιλοξενούμενων, όμως τελικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας στη δεύτερη με τον Απόλλωνα που ανέβηκε και τους Ίκαρους που πήραν την υπό προϋποθέσεις χρυσή τρίτη .. Γεγονός που έκανε τόσο την νίκη στην αυλαία της Α2, όσο και τις έξι σερί νίκες μας στο τέλος να δείχνουν λίγες αφού δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ούτε τον μικρότερο από τους στόχους που είχαν τεθεί. Να είμαστε δηλαδή τρίτοι και stand by για όποια ομάδα της Α1 δεν μπορέσει να σταθεί για του χρόνου ..

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα περίμενε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πετύχει το βασικό της στόχο . Πέρσι περιμέναμε άδικα από τον αδιάφορο Κολοσσό να παλέψει με τους Lakers του Ηλυσιακού, ενώ φέτος από τον πεσμένο Πανερυθραϊκό να παλαίψει με τους Ίκαρους ή από τον ανεβασμένο Απόλλωνα να κυνηγήσει το διπλό στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ . Ούτε φέτος, ούτε πέρσι μας ευνόησαν τα άλλα αποτελέσματα. Και δε νομίζω πως είναι τυχαίο το γεγονός πως δεν πρέπει να υπάρχει ομάδα που να μας έβλεπε με καλό μάτι, ούτε φέτος ούτε πέρσι.. Πάντως και φέτος και πέρσι, η δουλειά είχε φανεί που θα πήγαινε από νωρίς.. Με την ήττα του Πανελλήνιου από την Καβάλα στη Λαμία, ώστε ακόμα και στην τριπλή ισοβαθμία να είμαστε από κάτω πέρσι. Με το διπλό με κάτω τα χέρια των Ίκαρων στην Ελευσίνα και του Παγκρατίου στην Πάτρα ώστε να φτάσουμε στα συγκεκριμένα αρνητικά σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής φέτος..

Πάντως πληρώνουμε πολύ ακριβά -πέρα από τους 'εξωτερικούς' παράγοντες και τα δικά μας προβλήματα και λάθη . Μόνο την ήττα στην Κατερίνη με τον ΠιερικόΑρχέλαο που υποβιβάστηκε να είχαμε αποφύγει θα είμασταν σίγουρα τρίτοι -όχι δευτεροι γιατί οι Πατρινοί δε θα είχαν κατεβάσει στροφές σε τέτοια περίπτωση.. Αν δεν γκελάραμε στο Παγκράτι ή πολύ περισσότερο  αν δεν είχαμε χάσει το ντέρμπυ με τον Απόλλωνα στα Λιόσια, σε ματς που είχαμε προηγηθεί δυο λεπτά πριν τη λήξη .. Αν είχαμε κανονικό προπονητή σε εκείνο το ματς κι όχι μαθητευόμενο μάγο .. Ή πολύ περισσότερο, αν δεν είχε γίνει άνω κάτω από το πουθενά η ομάδα τα Χριστούγεννα με το άνοιγμα της πόρτας της εξόδου στον Λιόγα (που έσωσε τελικά το Παγκράτι).  Ή ακόμα αν γινόταν μια ελαφριά υπέρβαση και κάναμε πραγματική μεταγραφή το Δεκέμβρη και όχι για τους τύπους.. Όπως και πέρσι που φέραμε γυρολόγους ξένους από τα πανέρια ..

Τουλάχιστον είναι η πρώτη φορά την τελευταία 20ετία και βάλε που τελειώνει μια σεζόν και δεν οφείλονται χρήματα στους παίκτες για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ..  Είναι αναγκαίο να το σημειώσουμε αυτό γιατί και τέτοια προβλήματα μας έφεραν εδω που είμαστε .


Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτου σιγή για τον αδικοχαμένο γιο του φροντιστή της ομάδας Βασίλη Δερβένη, Κωνσταντίνο ..

1 σχόλιο:

A2_basket είπε...

Κάπου στη μέση του κειμένου σου είναι όλη η "αλήθεια"...