4.12.12

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ, ΕΠΤΑ ΣΤΑ ΕΠΤΑ

Απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Β' Εθνικής, η ομάδα μας αντιμετώπισε προβλήματα μέχρι τα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου, όταν και τελικά πήραμε μπροστά επιθετικά και φτάσαμε στο 49-69 επί του Ερμή Περάματος. Αυτό ήταν και το έβδομο ροζ φύλλο αγώνα που πήρε ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες του σε ισάριθμους αγώνες που έχουν δώσει φέτος .

Σίγουρα δεν είναι  συγκρίσιμα τα δεδομένα λόγω διαφορετικών κατηγοριών, αλλά να σημειώσουμε ενημερωτικά πως στην Α2 πέρσι είχαμε με τον Δημήτρη Λιόγα στον πάγκο οκτώ συνεχόμενες νίκες από την 5η μέχρι και την 12η αγωνιστική, ενώ στην Α1 το 2001/02 στην πρωταθληματική σεζόν ξεκινήσαμε με 9-0, χάσαμε στο Ιβανώφειο και ακολούθησαν άλλες εννιά νίκες για να έχουμε ένα 18-1 την 19η αγωνιστική . Με 7-0 είχαμε ξεκινήσει και την επόμενη χρονιά, το 2002/03 . Και τις δυο φορές με τον Dragan Sakota .
Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν και οι δώδεκα παίκτες που ήταν στην αποστολή, όμως και πάλι το κουπί επιθετικά τράβηξε ο Μιχάλης Πολυτάρχου που τέλειωσε τον αγώνα με 27 πόντους (5 τρίποντα) και έχει μετά από επτά παιχνίδια με τα κιτρινόμαυρα, 124 πόντους (17,7 μέσος όρος) .

Παραμένουμε στην κορυφή με το 7-0, και μας ακολουθεί η ΑΕ Ψυχικού με 6-1 και ο ΓΑΣ Αετός με 5-2 . Τον δεύτερο τον υποδεχόμαστε την επόμενη εβδομάδα στα Λιόσια, ενώ μετά σειρά έχει το ντέρμπυ εκτός έδρας με το πρώτο, και τη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας για τις διακοπές των Χριστουγέννων . Είναι προφανές λοιπόν πόσο σημαντικά είναι τα δυο αυτά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: