5.2.13

ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ

Δυστυχώς η ομάδα μας, μια εβδομάδα ακριβώς μετά από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κόντρα στον Έσπερο στα Λιόσια κατάφερε να γνωρίσει την ήττα από τον ισόβαθμό της  Κρόνο Αγίου Δημητρίου με συνέπεια να πέσει μόνη της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφού την ίδια ώρα το Ψυχικό δεν είχε προβλήματα κόντρα στο πεσμένο Πέραμα . Πλέον η κατάσταση έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη, αφού δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση που οδηγεί αυτόματα στην Α2 . Μπορεί τυπικά να μην αλλάζουν πολλά, αφού και πάλι με νίκη στο ντέρμπυ με το Ψυχικό και ροζ φύλλα αγώνα στα υπόλοιπα πάλι τερματζίουμε πρώτοι...

Όμως, με την εξαίρεση του αγώνα με τον Έσπερο, η ομάδα μας δεν πείθει ότι μπορεί να περάσει αλώβητη και από τον Αετό και από τον Αμύντα και από τον Χολαργό ..  Και αν ελπίζουμε ότι μπορεί να ρεφάρουμε κάποια γκέλα εκεί με αντίστοιχη του Ψυχικού, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αετός είναι μόλις δυο νίκες πίσω από μας, και έχοντας και τους δυο πρώτους στου Στρέφη, μπορεί με δυο θετικά γι'αυτόν αποτελέσματα να μπει σε απόλυτη θέση βολής και για την πρώτη δυάδα..

Αγωνιστικά αφού δεν καταφέραμε να χτίσουμε μια διαφορά ασφαλείας, όταν ανατρέψαμε το αρχικό σοκ και ο αγώνας πήγε στον πόντο, όλα ήταν μέσα στο πρόγραμμα . Έτσι με τη χαμένη βολή του Πολυτάρχου στα 22" μείναμε στο 77-77 και το τρίποντο του Δολιανίτη στα 0.88" έφερε την ήττα ... Από τη στιγμή που η άμυνά μας έπαψε να είναι τόσο κλειστή όσο τις πρώτες αγωνιστικές, φτάναμε πολύ δύσκολα και αγχωτικά στις νίκες και ήταν μάλλον θέμα χρόνου να έρθει και μια απώλεια ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: