13.3.13

ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ..


Δυστυχώς η ομάδα μας δε μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στην Ερυθραία κόντρα στον Πανερυθραϊκό καθώς έχασε με 73-72, με καλάθι του Καλλιανιώτη στην τελευταία επίθεση διάρκειας 3.4" .. Έτσι έχει δυο ήττες παραπάνω από το Ψυχικό και με έξι μόλις αγωνιστικές να απομένουν, είναι πλέον εξαιρετικά απίθανο να καταφέρει να το πιάσει στην πρώτη θέση που οδηγεί απ'ευθείας στην Α2, κι αυτό γιατί δεν αρκεί να κερδίσουμε όλα τα επόμενα ματς, ανάμεσά τους και αυτό με το Ψυχικό στα Λιόσια στο τέλος του μήνα, αλλά θα πρέπει να χάσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι το Ψυχικό, που έχει να υποδεχτεί ακόμα Κρόνο -Νήαρ Ηστ και Χαλκίδα που δεν υπάρχει περίπτωση να απειληθεί με ήττα και εκτός πέρα από εμάς να παίξει στη Δάφνη με τον πρακτικά αδιάφορο όμως Αμύντα αλλά και στην Πάτρα με τον Έσπερο που πολύ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη ..
Θα πρέπει λοιπόν να αρχίζουμε να συμφιλιωνόμαστε με την ιδέα πως η άνοδος θα κριθεί σε μπαράζ με τον δεύτερο του Βορείου Ομίλου, όπου σήμερα πρώτος είναι ο Φίλιππος Βέροιας και ακολουθούν Ηρακλής, Στρατώνι και το Αιγάλεω του Καρβέλα . Πριν από αυτό όμως θα πρέπει να μην δώσουμε δικαιώματα για την δεύτερη θέση .. Είμαστε με τρεις ήττες λιγότερες από τον Αετό, που μας περιμένει στο κλειστό του Στρέφη, έχουμε να παίξουμε και με το Ψυχικό, αλλά και στο Χολαργό εκτός έδρας όπως και στο Ίλιο την τελευταία αγωνιστική που ίσως παίζει την παραμονή της η τοπική Ένωση .  Καλό θα είναι λοιπόν να ανασυγκροτηθεί η ομάδα και να κοιτάξει παρακάτω..

Γιατί χάθηκε κατά τα φαινόμενα ο πρωταρχικός στόχος για την απ'ευθείας άνοδο, αλλά στο χέρι της ομάδας είναι να ξεδιπλώσει την αξία της στα παρκέ κι έστω και με μπαράζ να επιστρέψει στην Α2. Γιατί το ρόστερ είναι το καλύτερο ίσως στην κατηγορία, κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως κερδίζει σε φιλικά την Αγία Παρασκευή που είναι στη μέση της Α2, ή και την Νέα Κηφισιά που διεκδικεί την άνοδο στην Α1 .. Η καταδικαστική ήττα δεν ήταν αυτή στην Ερυθραία, γιατί και το Ψυχικό έχασε ανάλογο ματς (στον Χολαργό συγκεκριμένα), αλλά αυτή στο Νέο Κόσμο από τον Κρόνο που αυτή την αγωνιστική έχασε ακόμα και από το χωρίς νίκη Πέραμα που παίζει όλη τη χρονιά με το εφηβικό ..

Δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι



Δεν υπάρχουν σχόλια: