10.7.13

ΤΙ ΝΑ ΦΤΟΥΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΜΠΑΓΕΡΝ..

Η Bayern München μπορεί να πήρε τη σεζόν που τέλειωσε το τρεμπλ (Bundesliga, Κύπελλο και Champions League) αλλά βλέποντας τις τιμές στα διαρκείας της..
με τα πέταλα να είναι στα 80 και στα 140 ευρώ, την ώρα που η ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ. στη Football League 2 (Γ' Εθνική) ξεκινάει στα 150 ..
δεν μπορεί παρά να πει κανείς πως έχουμε αυτές τις τιμές γιατί είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο ..

Υ.Γ. (1) Πως νομιμοποιείσαι να λες πως τα μισά θα πάνε για την κατασκευή του γηπέδου όταν ακόμα δεν υπάρχει καν σχέδιο ; Ειδικά όταν μόλις πέρσι οι κάτοχοι διαρκείας δώσανε τα μισά "υπέρ αύξησης μετοχικού κεφαλαίου" που δεν έγινε.. Μάλλον επαναλαμβάνεται το 'επιτυχημένο' story με την ΑΜΚ της τριετίας του διδύμου με τα 500ρικα, που ακυρώθηκε σε 1η φάση, τα λεφτά έμειναν και τα χρησιμοποίησαν οι τότε διοικούντες και η αύξηση έγινε σε επόμενο στάδιο με άλλες τιμές και τα ποσοστά εκμηδενίστηκαν ..

Υ.Γ. (2) Κι αφού τα 35 θα πηγαίνουν για την Ερασιτεχνική, να υποθέσω πως όσοι είμαστε ταμειακά εντάξει θα δίνουμε 115 ; Δε Νομίζω Τάκη ...

Αυτογκόλ με το καλημέρα..

4 σχόλια:

Marton είπε...

Ολόσωστος επί της ουσίας.
Αδιανόητες οι τιμές και η κοροϊδία.
Μια επουσιώδης διόρθωση: της Μπάγιερν 140 είναι το πέταλο (ορθίων, κλασικά).
Τα 80 είναι για ΑΜΕΑ (εμάς βέβαια 200 τα ΑΜΕΑ, οπότε ακόμη χειρότερα τα πράγματα).

samanos είπε...

Ο κ.Μελισσανίδης είναι μεγάλος τζαμπατζής και απατεώνας κατα την γνώμη μου. Έριξε την ομάδα στην Γ εθνική για να μην πληρώσει χρέη και να φτιάξει γήπεδο. Βρήκε λεφτά για το γήπεδο απο τον Σγουρό και τα υπόλοιπα θέλει να τα βάλουν οι οπαδοί με τα διαρκείας. Στο τέλος δεν θα βάλει τίποτα και θα το παίζει κ μεγάλος Αεκτζής. Κανένας μεγάλος αεκτζής δεν θα άφηνε την ομάδα να πέσει στην Γ! Με ξένα κόλυβα όλοι μπορούν πααριστάνουν τπους μάγκες! Ο τίγρης είναι η ντροπή του δικέφαλου!

haridimos είπε...

και σε μας τα 150 πέταλο είναι..

Marton είπε...

Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα.
Γράφεις ότι της Μπάγιερν είναι 80 και 140 τα πέταλα.
Διόρθωσα απλά ότι τα πέταλα της Μπάγιερν είναι στα 140 (και 150 σε μας, όντως, ξεφτίλα). Τα 80 στην Μπάγιερν δεν είναι πέταλο, είναι τα διαρκείας των ΑΜΕΑ, των ατόμων με ειδικές ανάγκες (σε δύο συγκεκριμένες θύρες, όχι πέταλο).
Δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας.
Πολύ εύστοχη είναι η σύγκριση που έκανες.
Συμφωνώ απολύτως και με τον Σαμάνο.