30.11.13

ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ...ΣΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ ;

Για τρίτη φορά αγωνίζεται στις Σέρρες για το πρωτάθλημα η ομάδα μας, ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά θα γυρίσει με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της .

Γιατί δεν είναι μόνο το ματς πριν δυο χρόνια, πάλι για την Α2 με αντίπαλο τους Ίκαρους, όταν είχαμε χάσει με 69-62 (με τους Φαλέκα, Δέσπο να είναι από τους 12 που είχαμε στην αποστολή τότε ακόμα στην ομάδα) στο ντεμπούτο του Λιόγα για την 4η αγωνιστική, κι είχαμε βρεθεί στο handicap του 1-3 από το οποίο πρακτικά δεν μπορέσαμε ποτέ να ανακάμψουμε .

Είχε προηγηθεί το 1985/86, η αναμέτρηση με την ΑΕ Σερρών -που το 2005 συγχωνεύθηκε στους Ίκαρους- στην Α' Εθνική (ακόμα τότε) όταν είχαμε χάσει με 82-76. Οι Σερραίοι είχαν μόλις δυο νίκες στη σεζόν εκείνη τη μια με μας.. Αυτή η ήττα είχε στοιχίσει καθώς μας έφερε στην ισοβαθμία με τον Ιωνικό όπου υστερούσαμε καθώς είχαμε παίξει χωρίς τον Μηνά Γκέκο -ήταν για εγχείριση στις ΗΠΑ- στον Πλάτωνα κι είχαμε χάσει με 23π (110-87) και στου Ιωνικού μετά μείναμε στους 17π (100-83), με συνέπεια να οδηγηθούμε στα μπαράζ για την παραμονή στην Α1 που ξεκινούσε από την επόμενη χρονιά .

1 σχόλιο:

doner είπε...

Γεια χαρά φίλε. Το θέμα είναι λίγο άσχετο με αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, αλλά το στέλνω εδώ κι αν μπορείς απάντησε σε παρακαλώ. Ψάχνω παλιές εφημερίδες ''Ενωσίτη'' και ''Δικεφάλου'' για λόγους αρχείου. Ξέρεις αν είναι κάπου διαθέσιμες ή γενικότερα πού μπορώ να τις βρω; Σε βιβλιοθήκες που απευθύνθηκα δεν έβγαλα άκρη. Αν γνωρίζεις κάτι, το ο,τιδήποτε, θα με βοηθούσες πάρα πολύ. Σε ευχαριστώ όπως και να'χει.