5.1.14

ΑΝΕΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ


Δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Φιλαθλητικό η ομάδα μπάσκετ κερδίζοντας τον με το εμφατικό 87-63, ξεπερνώντας χωρίς κανένα θέμα την εκ νέου (τέταρτη φορά φέτος) μετακόμιση στην Καισαριανή, αφού το κλειστό της Ζωφριάς δεν έχει ακόμα άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια. Και σίγουρα το γεγονός πως το γήπεδο της Νήαρ Ηστ είναι μέσα στον αστικό ιστό και σε προσφυγογειτονιά και το βλέπει πιο καλά σαν έδρα ο κόσμος μας, δημιουργεί δεύτερες σκέψεις για το ποια θα είναι η έδρα μας για την υπόλοιπη σεζόν .

Αγωνιστικά ο αγώνας ήταν ντέρμπυ μέχρι τις αρχές της 2ης περιόδου, όταν άρχισε να σκοράρει ο Πολυτάρχου και ξεκίνησε να δημιουργείται διαφορά ασφαλείας που μεγάλωνε συνεχώς έπειτα ξεπερνώντας και τους 30 σε κάποια στιγμή στο 4ο δεκάλεπτο . Κορυφαίος παίκτης μας ήταν ο Μιχάλης Πολυτάρχου με 19π, 5ασ, 2κλ ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Βαγγέλης Καράμπουλας (18π με 10/10 βολές), Stefan Nikolic (10π, 5ρ, 6ασ, 2κλ) και Στάθης Παπαδιονυσίου (8π, 2ασ, 1κλ), χωρίς να υστερήσει κανείς από τους δώδεκα που χρησιμοποίησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος .

 Το θέμα είναι πως πέρασε (με το γνωστό πάντα τρόπο) από το Λαγκαδά το Ψυχικό κι έτσι πάμε την επόμενη βδομάδα στο Ιβανόφειο χωρίς περιθώρια απωλειών, αφού μετά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους και φέτους συνδιεκδικητές μας με την πλάτη στο τοίχο ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: