8.3.14

ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το εμπόδιο του Ερμή καλείται να υπερπηδήσει σήμερα η ομάδα μπάσκετ ώστε να λιγοστέψει η απόσταση που τη χωρίζει από την επιστροφή της στη φυσική της κατηγορία. Η νεανική ομάδα από τον Λαγκαδά μάλλον αδικείται από την βαθμολογική της θέση με βάση τις εμφανίσεις της, και θα πρέπει να είμαστε αρκούντως σοβαροί ώστε να εκμεταλλευθούμε τυχόν στραβοπατήματα από τους διώκτες μας ... άλλωστε παίζει Κόροιβος-Ψυχικό την ίδια ώρα .

Πρόπερσι είχαμε παίξει ξανά με τον Ερμή και είχαμε πάρει το ροζ φύλλο αλλά με αρκετή δυσκολία (66-62), με τον Δημήτρη Δέσπο να σημειώνει 19π ενώ είχε και 6-2ρ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να το διαβασει καποιος το μηνυμα. Με αφορμη το all star των νεων θελω να πω τα εξης¦ Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την Βασιλισσα(την ομαδα). Ανεβαινουμε στην Α1 χωρις να εχουμε εκμεταλευτει τις δυο μικρες κατηγοριες επενδυοντας σε μικρους ταλαντουχους παιχτες.(το ιδιο παρεμπιπτοντως συμβαινει και στο ποδοσφαιρο μας)Κακος, κακιστος ο χειρισμος τη στιγμη που δεν υπαρχουν τα χρηματα για να ψωνισουμε απο τον αφρο. Οπως και να εχει εγω θα ηθελα να προτεινω καποιους παιχτες που απο ερευνα που εχω κανει(στο internet μεν, σχολαστικη δε)πιστευω οτι προκειται για περιπτωσεις "οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε." ΚΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1995 φοργουορντ 2.01 (Μαντουλιδης). ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΑΟΥΜΗΣ 1993 γκαρντ 1.96(Φιλαθλητικος).ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ 1996 φοργουορντ,σεντερ 2.07(Πιερικος Αρχελαος). ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ 1994 φοργουορντ 2.Ο2 (Δοξα Πευκων). Υπαρχουν κι αλλα παιδια βεβαια ικανα να αποτελεσουν το μελλον της ΑΕΚ. Αυτα απο εμενα

Υ.Γ. Τα γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω.

Ανώνυμος είπε...

http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-basketball/itemlist/tag/ ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ