8.10.14

ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Για πρώτη φορά μετά από έξι στείρα και βασανιστικά χρόνια η ομάδα μπάσκετ στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Κύπελλο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια με ψηλά το κεφάλι, αφού μετά τις νίκες επί Κολοσσού και Ρεθύμνου, δε μπόρεσε να τριτώσει τα ροζ φύλλα χάνοντας από τον Άρη με 63-57, παίζοντας χωρίς τους δυο βασικούς play makers της .. (Wright, Nikolic υπέστησαν θλάση στην προπόνηση της Δευτέρας). Αναμφίβολα η γενικότερη παρουσία στη διοργάνωση, πιστώνεται στα θετικά του Βαγγέλη Ζιάγκου που κατάφερε να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο σύνολο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα .

 Αναμφίβολα το κέρδος από τον αγώνα ήταν η παρουσία του Νώντα Παπαντωνίου. Όχι μόνο κατάφερε να σταθεί παίζοντας ουσιαστικά μόνος του στο '1', αλλά ήταν και ο πρώτος σκόρερ μας με 17 πόντους από 5/9 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 4/4 βολές, ενώ μοίρασε 3 ασιστ και είχε 2 λάθη.. Αν ήταν και πιο εύστοχος στο τέλος, ίσως να κοιτούσαμε το ματς με την Κηφισιά για αύριο ..
 

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έδειξε και κόντρα στον Άρη πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση . Έκανε ότι ήθελε κόντρα στον Χαρίση και τέλειωσε με 12 πόντους ..5/7 2π, 2/3 βολές, 13 (!!) ρημπάουντ (10-3) και 2 κοψίματα... Συνολικά στα τρία ματς Κυπέλλου είχε 40 πόντους (μο 13,3), με 8/11 βολές, 16-25 δίποντα, 21-8 ρημπάουντ (μο 9,7), 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 6 τάπες . Καλή η παρουσία και των Κασελάκη (8π-9ρ), Sakota (13π). Αν παίρναμε και κάτι παραπάνω από 6 πόντους από τους τρεις Αμερικανούς μας, τα πράγματα θα ήταν σίγουρα καλύτερα ... Ο Goodridge δεν σούταρε καν στα 8' που έπαιξε, ο Williamson συνέχισε να είναι μέτριος και ο Kyles ήταν σε κακή βραδιά ..

Δείτε σε βίντεο τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης :

Δεν υπάρχουν σχόλια: