7.12.14

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Παίζοντας άσχημα ειδικά στην άμυνα, και με πολύ κακά ποσοστά επιτυχίας από την περιφέρεια (μόλις 5/21 και συνολικά 3/19 οι υπόλοιποι πλην του νεοεμφανιζόμενου Γιάννη Αθηναίου) η ομάδα μπάσκετ έχασε στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη διακόπτοντας και πάλι εκεί -όπως στο κύπελλο- το νικηφόρο σερί της . Έτσι δεν μπόρεσε να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική της θέση απομακρυνόμενη από την διακεκαυμένη ζώνη .

Και σίγουρα θα πρέπει να λήξει θετική εκκρεμότητα με τον English - ο αρχηγός της Εθνικής Καναδά, έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος μετά το ματς με τα Τρίκαλα και πριν από αυτό με το Ρέθυμνο βάσει του συμβολαίου που έκανε . Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο μαζί του και τυχόν απώλεια θα είναι πολύ μεγάλο πισωγύρισμα ...
Στα θετικά της αναμέτρησης οι πολύ καλές παρουσίες του Milan Milosevic (19π με 6/8 2π, 7/8 1π, 5ρ, 3ασ, 2κλ) και του Garrett Williamson που έδειξε για πρώτη φορά τις επιθετικές του αρετές : 15π με 4/6 2π, 1/2 3π και 3 ασιστ . Από την άλλη, η μη χρησιμοποίηση του Nikolic ούτε για ένα δευτερόλεπτο δείχνει πόσο τον εμπιστεύεται ο Sale .

Δεν υπάρχουν σχόλια: