11.1.15

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ


Πριν το τζάμπωλ θα θεωρούσαμε επιτυχία μια ήττα στον πόντο από την ομάδα που μόλις μια βδομάδα πριν σκόρπισε τον Παναθηναϊκό κερδίζοντας τον με 17 πόντους. Όμως ο τρόπος που χάθηκε το ματς, μόνο επιτυχημένος δε μπορεί να θεωρηθεί.. Με τον ΠΑΟΚ να προηγείται μόνο στο 2-0 και στο τελικό 73-71 και τους παίκτες μας να έχουν προηγηθεί ακόμα και με 15 πόντους κατά διαστήματα, ενώ ήταν μπροστά 66-70 στα 28", με τον Παπαντωνίου να είναι ο μοιραίος με το πάτημα εκτός γραμμής στα 13.7" έπειτα από κακή πάσα του Delininkaitis που έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν την κατοχή και να κάνουν την τελευταία επίθεση με το νικητήριο τρίποντο ..

Δυστυχώς η απουσία του Σαρικόπουλου (που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στις γιορτές), το γεγονός πως ο Sakota ήταν φανερά ανέτοιμος χάνοντας λόγω ίωσης τις τελευταίες προπονήσεις και κυρίως πως συνεχίζουμε να πάσχουμε στη νευραλγική θέση του playmaker καθώς ο Αθηναίου δε δείχνει ακόμα να πλησιάζει τον παίκτη που έπαιζε πέρσι στον Άρη και ο Νώντας παραμένει επιρρεπής σε επιπόλαια λάθη, μας στέρησαν τη δυνατότητα να πάρουμε μια σημαντική νίκη που θα μας άλλαζε και βαθμολογικό επίπεδο .

Γιατί μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου, έχουμε μόλις μια νίκη παραπάνω από τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους παρά το γεγονός πως δεν έχουμε ακόμα ήττα από αυτές που λέγονται 'εκτός προγράμματος'. Με μόλις μια νίκη εκτός έδρας όμως, έχοντας χάσει τα δυο τελευταία ματς κάνοντας τα δώρο στους αντιπάλους είναι δύσκολο να ξεκολλήσουμε ... Ας ελπίσουμε πως με τις απαραίτητες προσθήκες/αλλαγές που θα μπορούν να γίνουν μετά τη λήξη του πρώτου γύρου και σε συνδυασμό με το πιο βολικό πρόγραμμα, να ανεβούμε και βαθμολογικά .


Δεν υπάρχουν σχόλια: