18.7.15

ΔΙΠΛΑΡΟΣ, PAULOS, HAIRSTON


Συνεχίζοντας το μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, που θα έχει πλέον και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η ΚΑΕ το τελευταίο δεκαήμερο, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Νίκο Δίπλαρο (28/6/1997, 1μ85) για πέντε χρόνια, τον ομογενή Nicholas Paulos (26/2/1992, 2μ01) για δυο χρόνια αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Malik Hairston για δυο χρόνια επίσης . Αναμφίβολα η παραμονή του MVP του 2ου γύρου -και μεγάλου απόντα από τα playoff λόγω του τραυματισμού του, είναι μια εξαιρετική κίνηση . Είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, έδεσε εξαιρετικά στο σύνολο και είναι λογικό να θέλει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία να χτίσει πάνω του την νέα ομάδα .

Ο Νίκος Δίπλαρος, αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στον Έσπερο Πατρών -και είχε αποτελέσει στόχο μας και την περσινή σεζόν . Έπαιξε με την Εθνική Κάτω των 18 στο Πανευρωπαϊκό του 2014 (3.9π-1.9ρ-0.7ασ) . Κλήθηκε και φέτος στην Κ18, και αυτές τις μέρες είναι στο Βόλο για τουρνουά έχοντας συμπαίκτες τους Αγραβάνη, Λούντζη, Παπαγιάννη, Χαραλαμπόπουλο, Σκουλίδα μεταξύ άλλων .
Μερικά βιντεάκια από το μάνατζέρ του (Δελημπαλταδάκης ... - όπως και όλης πρακτικά της 'μικρής' Εθνικής όμως)
 

 


Σαφέστατα πιο έμπειρος ο ομογενής Nicholas Paulos που έπαιξε τα τελευταία χρόνια στο NCAA με τους UNC Greensboro Spartans, και έκανε και workout στους Jazz τον περασμένο μήνα . Φέτος είχε 10.6 πόντους, 3.8 ρημπάουντ και 1.6 ασιστ με 43% στα τρίποντα . Είναι ένας καλός σουτερ και λογικά προορίζεται για backup στο small forward . Πριν έπαιζε (στα σχολικά του χρόνια) στη Utah και το Olympus High School στο Holladay, ενώ ο πατέρας του Bill Paulos έπαιζε μπάσκετ στο Westminster College στα 70ς .

Και τα στατιστικά του

Δεν υπάρχουν σχόλια: