10.12.15

ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ..


Δυστυχώς η ομάδα της Α.Ε.Κ. δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στην έδρα της Hapoel, κάτι απόλυτα αναμενόμενο από τη στιγμή που ταξίδεψε για να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή αντίπαλο χωρίς τους 3 από τους 4 αμερικανούς παίκτες που διαθέτει - μια που ο Carter ήταν άρρωστος και οι Cooper, Armstead δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (αλλά αυτό είναι πρόβλημα που δημιούργησε η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση), ενώ και ο Dusan Sakota δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί αναρρώνοντας από την ίωση που τον είχε αφήσει εκτός αποστολής στο ματς του ΣΕΦ .

Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, αν δεν είχαμε ξεκινήσει τόσο άσχημα σε έναν ακόμα αγώνα (στα 15 από τα 16 τελευταία ματς έχουμε δεχτεί πάνω από 20π στην πρώτη περίοδο), αν είχαμε πιο αξιοπρεπή ποσοστά στα τρίποντα, αν είμασταν πιο εύστοχοι στις βολές (είχαμε 6 χαμένες με 66% ενώ οι γηπεδούχοι 1 χαμένη με 94%) και αν στο τέλος λειτουργούσαμε πιο ομαδικά και δε σπαταλούσαμε την ευκαιρία που μας δόθηκε για να κλέψουμε το παιχνίδι μετά την καλή άμυνα στα 11" και το σκορ στο 80-78 ..

Πλέον μια νίκη με την Neptunas στο ΟΑΚΑ την άλλη βδομάδα δεν μας αρκεί .. Χρειαζόμαστε και είτε ήττα της Hapoel στη Μόσχα από την διαλυμένη Krasny, είτε νίκη της Galatasaray στο Novgorod επί της Nizhny (που είναι βαθμολογικά αδιάφορη αφού είτε κερδίσει, είτε χάσει 3η θα τερματίσει). Οι Τούρκοι απειλούνται για την 1η θέση μόνο αν χάσουμε κι εμείς από τους Λιθουανούς, αλλά το δικό μας παιχνίδι αρχίζει μισή ώρα μετά ..  Είναι ζητούμενο αν ο Ataman και οι παίκτες του προτιμούν όμιλο με Dinamo Sassari, Zaragoza και τον ΠΑΟΚ ή τον 4ο του ομίλου του (αν τερματίσουν 1οι) ή Limoges/Milano, Άρη/Unics, Alba/LeMans (αν τερματίσουν 2οι) .

Δείτε όλο το παιχνίδι στη μετάδοση του ΟΤΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: