24.9.16

ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ Β, ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ USAK


Δεν μπόρεσε να κερδίσει σήμερα στον τελικό του τουρνουά Cevat Soydaş στην Προύσα η ομάδα μπάσκετ καθώς έχασε με 72-78 από την Usak Sportif Muratbey, που κατέκτησε το τρόπαιο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Α.Ε.Κ ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, όταν έπαιξε και σχετικά αξιοπρεπή άμυνα δεχόμενη μόνο 33 πόντους (40-33 το σκορ στην ανάπαυλα), όταν λειτούργησε ικανοποιητικά το σχήμα με τους Williams-Owens-Milosevic στους ψηλούς. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα κόλλησε (το σκορ από 45-39 στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου, έγινε 49-54 στο τέλος του) και δεν μπόρεσε να ανακάμψει ουσιαστικά. Ακόμα και όταν στο τέλος περάσαμε μπροστά με τρίποντο του Sakota (69-67 στο 1'38") με κακές επιθέσεις και επιλογές στην άμυνα έγινε σε dt το σκορ 69-74 (42.5").
Όταν τραβάνε από την περιφέρεια οι Dixon-Sakota-Βασιλειάδης-Williams είναι όλα οκ. Αν μας κλείσουν τα σουτ ή απλά δε μπουν, δε φαίνεται να υπάρχουν και πολλά εναλλακτικά plays στην ομάδα.. Σίγουρα ο Owens (6π-6ρ) ήταν και σήμερα ορεξάτος, όταν τροφοδοτήθηκε τέλειωσε φάσεις - αλλά η σύγκριση με τον Monroe των αντιπάλων μας (19π-8ρ-2ασ) ήταν καταλυτική.. Δεν είχαμε παίκτη να τον αντιμετωπίσουμε, ούτε και κάποιον να περιορίσει ικανοποιητικά τους McKissic και Lyons που μας φόρτωσαν με 16 και 23 πόντους αντίστοιχα . Η απουσία του Ivanovic σε συνδυασμό με την κακή βραδιά του Ukic τονίσανε ακόμα περισσότερο το πρόβλημα .. 






Δείτε σε βίντεο τον αγώνα, όπως μεταδόθηκε από το web tv της Tofas .(από το site της είναι και οι υψηλής ευκρίνειας φωτό που έβαλα)
http://tofassporkulubu.web.tv/video/20160924-164523__twvbwagu0p2

Δεν υπάρχουν σχόλια: