15.1.17

ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ..

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα μπάσκετ αφού γνώρισε την ήττα με 77-76 από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο-Nick Galis Hall, με τον Cummings να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι στα 2.1", καθώς η άμυνά μας μόνο ιδανική δεν ήταν για να κλείσει τους διαδρόμους και να διατηρήσει το υπέρ της 75-76 που είχε διαμορφώσει στα 8.1" με ατομική ενέργεια ο Ukic. Έτσι η Α.Ε.Κ. μένει για 16η χρονιά εκτός τελικού, αφού έχει να βρεθεί σε αυτόν από το 2001.

Σαν να μην έφτανε η ήττα ήρθαν και οι τραυματισμοί των Dusan Sakota (αποχώρησε με σφοδρούς πόνους στη μέση με το σκορ στο 64-64) και Κώστα Βασιλειάδη που δεν ήταν 100% έτοιμος και έφυγε με πρόβλημα στο πόδι μετά το τέλος του αγώνα. Οι δυο παίκτες θα λείψουν 15-20 μέρες, δηλαδή θα απουσιάσουν σίγουρα στα δυο επόμενα ευρωπαϊκά ματς με Partizan & Zielona Gora και παίζεται αν θα έχουν επιστρέψει για τη φάση των playoff μετά ..

10 σχόλια:

Μίρκο Μιλίσεβιτς είπε...

Τι να λέμε εγκλήματα κι όχι μόνο για την τελευταία άμυνα που ταν για γέλια αλλά για τις 2 σερί χαμένες επιθέσεις στο 72-74 σκοτωμένα τρίποντα αντί να δοθεί εντολή για μπάσιμο να πάρεις ένα φάουλ η να τελειώσεις τη φάση η να βγάλεις έξω για τρίποντο υπό προϋποθέσεις. Επειδή θεωρώ απίθανο να είμαστε στις 3 καλύτερες δεύτερες στο "τσάμπιονς λιγκ" ξέρεις αν υπάρχουν γκρουπ για την κλήρωση για τη μεσοβέζικη φάση πριν τους 16 μετά? Θα θελα να βγούμε 2οι και να πέσουμε με ΑΡΗ που θα ναι σίγουρα 4ος στον όμιλο του...Έτσι να γλυκάνει λίγο η πίκρα μας...

Βασιλης είπε...

Τραγικος ο σλοβενος δηλαδη αν ειχαμε τον σκουρτοπουλο υπηρχε περιπτωση ο αρουλης να παρει την νικη.με τις κλωτσιες πρεπει να φυγει ο πουθενας σλοβενος.

mia zoi aek είπε...

τραγικος και πουθενας εισαι εσυ και οι σκουρτοπουλος,πριφτης,κακιουσης,πεδουλακης,γιαννακης και λοιπες πατσαβουρες του βασιλακοπουλου.ευτυχως ο μακης σας γραφει εκει που δεν πιανει μελανι.οι εποχες βασσιου καραμανλη με φλεβαρακηδες εχουνε τελειωσει.παρτε το χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που μας γραφει και αναγκαζεται και αλλαζει 75 ξενους το χρονο για να βγουμε 3η με τα παρταλια που του φερνει ο ζντοβτς για να πλακωθει στο παγκο μαζι τους

Βασιλης είπε...

Μπουφος μεγαλος εισαι συ υποτακτικε του κεφτετζογλου
τις ανοησιες περι παιδιων βασιλακοπουλου αλλου οχι
σε μενα ασχετε που φωναζεις γκολ σε καθε καλαθι!!!

mia zoi aek είπε...

παπαγαλιστε οτι σας γραφουν οι γαυροι ,οπως στη μπαλλα.καρμπον τα non paper του καραπαππα και του διαμαντοπουλου.μακαρι να ειστε υπαλληλοι γιατι αν απλα ειστε τοσο κομπλεξικοι με τις εκαστοτε διοικησεις και προπονητες ειστε διπλα επικινδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Μιλας και συ υποτακτικε του κεφτετζογλου
που το μπασκετ το εμαθες τωρα που ηρθε
ο Αγγελοπουλος αλλα με κατι τετοιους ηττοπαθεις
και δηθεν χανουμε απο τον αρουλη που εφαγε 16 ποντους
στο κεφαλι απο το τρικαλο


Μίρκο Μιλίσεβιτς είπε...

Εγώ δεν κατάλαβα ο Ζντοβτς είναι κάποιου είδους ιερό τοτέμ που δεν επιτρέπεται να του κάνουμε κριτική όταν θεωρούμε ότι χάθηκε η πρόκριση σε ενα τελικό απο το κοουτσάρισμα του? Τώρα απότι κατάλαβα ο μια ζωή ΑΕΚ γιατί εμείς είμαστε γαυροτρόλ του Καραπαππά δεν δέχεται κριτική ούτε για την μπάλα οπότε το ποιος είναι τρολλ και ποιος αγαπάει την ΑΕΚ φαίνεται νομιζω

haridimos είπε...

@ Μίρκο Μιλίσεβιτς
Στην επόμενη φάση υπάρχει seeding (οι 2ο-3οι έχουν τη ρεβάνς εντός με τους 4ο-5ους). Δεν παίζουν ομάδες από τον ίδιο όμιλο και την ίδια χώρα .

Μίρκο Μιλίσεβιτς είπε...

Μου χάλασες το σενάριο ρε γαμώτο...