19.9.17

ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ UNICS

Τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα μπασκετική Α.Ε.Κ., έχουν απόψε το απόγευμα οι φίλοι της ομάδας, απέναντι στην Unics Kazan. Μπορεί να έχουν παιχτεί ήδη 5 φιλικά, αλλά αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας με κόσμο (αλλά και τηλεοπτική μετάδοση). Πληροφορίες για εισιτήρια κλπ, στο site της ΚΑΕ .

Πάντως στην ΚΑΕ θα πρέπει να δουν κάποια πράγματα στο promotion.. Δε γίνεται να παίζουμε το πρώτο φιλικό με κόσμο και η μόνη αναφορά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων να είναι μια γωνία κάτω δεξιά στην Ωρα..  

O Σωτήρης Μανωλόπουλος, που κάνει για πρώτη φορά προετοιμασία σε ομάδα σαν head coach, δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.. Ο Ξανθόπουλος μάλλον δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του την Παρασκευή με τη Braunschweig (είχε παίξει το Σάββατο με την S.Oliver Wurzburg) και κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες (και λογικά δε θα αγωνιστεί και το σαββατοκύριακο στην Κύπρο στο Ζιβανάρειο που διοργανώνει ο ΑΠΟΕΛ). O Manny Harris είναι φυσικά ακόμα στην Κίνα, αφού οι τελικοί της NBL αρχίζουν την Κυριακή, είναι best of 7, και ο παίκτης δεν πρόκειται να τελειώσει πριν την 1η Οκτώβρη (λογικά αργότερα γιατί πολύ δύσκολα θα λήξει με sweep η σειρά). Αυτό το γεγονός βέβαια ίσως και να αλλάζει τα δεδομένα για τον 7ο ξένο, αφού όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις -4/10 Κύπελλο, 7/10 Α1, 10/10 BCL- ο παίκτης μάλλον θα είναι ακόμα στην Κίνα.. Τέλος ο Bandja Sy είναι στην Αθήνα, αλλά με μια μέρα προπόνηση (και αν) δεν είναι σίγουρο πως θα του δοθεί χρόνος συμμετοχής απόψε.

H Unics (με τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο) είναι στην Αθήνα για προετοιμασία, κέρδισε 63-65 τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, ενώ την Κυριακή 59-95 το Λαύριο. Φέτος θα παίξει Eurocup, δεν έχει πλέον τον Langford που θα συνεχίσει στην Κινα (στη 'μεγάλη' κατηγορία). Στη θέση του έχει έρθει μάλλον ο Trent Lockett για να κάνει δίδυμο με τον Ισπανό Colom που έμεινε ενώ στη frontline δίπλα από τον Καϊμακόγλου είναι πλέον οι Stephan Lasme και Melvin Ejim (με εξαιρετική σεζόν στην Venezia πέρσι). Σίγουρα ένας δυνατός αντίπαλος και μάλλον δυνατότερος από την χωρίς διεθνείς CSKA που αντιμετωπίσαμε την περασμένη βδομάδα.

4 σχόλια:

Μίρκο Μιλίσεβιτς είπε...

Ντάξει μεγάλο θέμα αυτό με τον κόσμο αλλά ρε παιδί μου θα μπορούσε η διοίκηση με μια έξυπνη κινησούλα να μαζέψει στην πρώτη παρουσίαση της ομάδας αρκετό κόσμο αν έκανε ένα δυνατό φιλικό την Κυριακή πριν το ντέρμπυ με τον ολυμπιακό.Για αυτό το μας θα ρθούμε και πολύ από επαρχία αρκετοί θα τα συνδύαζαν. Τώρα δεν πάει που δεν πάει κανείς το έβαλε και τρίτη απόγευμα τι περίμενες. Πάντως τα 390 διαρκείας είναι ντροπή ούτε ο Κόροιβος να μασταν...
Το τουρνουά στην Κύπρο ξέρεις αν θα έχει ιντερνετική μετάδοση?
Με το ποιος θα ναι ο ξένος που θα παίζει μόνο ευρώπη τι παίζει? Ο Άτιτς έδειξε και χτες ότι το χει άσχημα απλά θέλει αγωνιστικά λεπτά μόνο στο ελλ. πρωτάθλημα θα τα βρει θα ναι έγκλημα αν μείνει αυτός μόνο για ευρώπη

haridimos είπε...

Όταν κλεισαμε συμμετοχή στο τουρνουά της Κυπρου, η Σουπερλιγδα δεν ειχε βγαλει προγραμμα, άσε που αν δεν κληρωνόμασταν εντος με Λαμια στο Κυπελλο θα παίζαμε χωρις κόσμο την Κυριακή με Ολυμπιακό. Οπότε δεν μπορούσε να το προγραμματίσει κάπως η ΚΑΕ.

Το τουρνουά στην Κύπρο το μεταδίδει live εκεί η Cytasports Vision. Το δείχνει και με pay per view (7 ευρώ το ματς).

Ο Atic θα έπρεπε δεδομένα να είναι ένας από τους 6...

haridimos είπε...

Επίσης αυτο το Σαββατοκυριακο σε Ιταλία, Ισπανία και Αδριατική Λίγκα είχαν σουπερ καπ με 4-8 ομάδες, στη Γαλλία πρωτάθλημα ενώ παίζουν και αγώνες προκρματικών στο BCL, οπότε ήταν μειωμένες οι διαθέσιμες ομάδες για φιλικά .

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη μαγκιά αυτό που κάνατε με τα εισιτήρια και μπράβο σας Αυτή είναι η ΑΕΚ που γουστάρουμε