12.11.17

ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ


 Μετά από αρκετό καιρό η ομάδα μπάσκετ πέρασε ένα άνετο απόγευμα κερδίζοντας εύκολα και με χαρακτηριστική άνεση έναν αντίπαλο, ενώ έπαιξε και άμυνα - οι 60 πόντοι που δέχτηκε από τον Κόροιβο είναι οι λιγότεροι που έχει δεχθεί σε επίσημο ματς φέτος. Μπορεί η ομάδα της Αμαλιάδας να μην είναι ο πιο ισχυρός αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε, αλλά δεν έχει μείνει με τόσο λίγο σκοράρισμα σε άλλο ματς. Παράλληλα μετά από καιρό -συγκεκριμένα από την πρεμιέρα με τα Τρίκαλα- ο Μανωλόπουλος χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του και ειδικά οι 'μικροί' έδειξαν πως μάλλον έπρεπε να παίζουν περισσότερο από το DNP που είχαν ..
 
Η ΑΕΚ επέβαλλε το ρυθμό της από την αρχή και είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το 40λεπτο. Μόνο στην αρχή του ...παραδοσιακά κακού τρίτου δεκάλεπτου πήγε να ξαναγίνει κλειστό το ματς με τους φιλοξενούμενους να απειλούν να ξανακατεβάσουν τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους. Η επιστροφή των Λαρεντζάκη-Barlow που πέρα από λύσεις στην επίθεση είχαν και προσήλωση στην άμυνα, βοήθησε να ξαναχτιστεί διαφορά ασφαλείας που άγγιξε και τους 30 πόντους στο τέλος όταν πέρασε η nouvelle vague και παίζαμε με τους Αγραβάνη, Μωραϊτη, Τσαλμπούρη στην πεντάδα. Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι τότε με Μιλεντίγιεβιτς, Σκουλίδα, Αντωνάκη κλπ έπαιζαν .

Η ταυτόχρονη παρουσία των τριών παικτών στο τέλος ήταν σίγουρα το χάϊλάϊτ του ματς για τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ .

Βίντεο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: