7.2.18

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΡΟΠΟ !




Αν και βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 14 πόντους (38-52 το σκορ στο 23'20"), οι παίκτες της Α.Ε.Κ. συνειδητοποίησαν πως θα ήταν τεράστια αμαρτία και κρίμα να μείνουν εκτός νυμφώνος την ώρα που η Strasbourg νικούσε στην Τουρκία με άνεση, ενώ και η Venezia είχε το προβάδισμα, κι έτσι με μια επική ανατροπή και δυο τρίποντα στο τελευταίο λεπτό έφτασαν στη νίκη με 83-81 που τους έδωσε την πρόκριση και την τρίτη θέση τελικά στη βαθμολογία, καταφέρνοντας έτσι να πέσουν από την Ακρόπολη και να βρουν και γεμάτο πορτοφόλι.. Έτσι έμειναν έξω οι Estudiantes & Venezia που είχαν επίσης 8-6 και στη φάση των 16 θα αντιμετωπίσει μια από τις δεύτερες των άλλων ομίλων (MHP RIESEN Ludwigsburg, CEZ Nymburk και μάλλον την EWE Oldenburg αν η Karsiyaka δεν μπορέσει να σπάσει το αήττητο της Monaco) με την κλήρωση να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, οι αγώνες θα γίνουν σε ένα μήνα και πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά σίγουρα καμιά από τις τρεις πιθανότητες δεν είναι απαγορευτική, ενώ μάλλον και οι τρεις τους δε θα προτιμούν να κληρωθούν μαζί της.

 Αγωνιστικά για άλλη μια φορά μπήκαμε χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ από το τέλος του ημιχρόνου απέναντι σε ένα αντίπαλο που είχε σαφώς πιο συγκεκριμένο προσανατολισμό στο παρκέ. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε εξαιρετική βραδιά τον Manny Harris που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση βγάζοντας ενέργεια και στις δυο πλευρές του παρκέ από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς. Δίπλα του υπήρχε ένας Green χωρίς λάθη και με καλή οργανωτική ματιά, ένας James που έδωσε ρέστα στο τέλος παίζοντας σαν πεντάρι και φυσικά ο Dusan που έκανε -παρά τα άστοχα σουτ στην αρχή- άλλο ένα μεγάλο ματς με κερασάκι το νικηφόρο τρίποντο στο τέλος. Αν γίνει η κατάλληλη προσθήκη στα guard σίγουρα θα έχει καλύτερες πιθανότητες στους '16'..
Βίντεο από τον αγώνα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με κοσμο παντα σε ευρωπαικο παιχνιδι 5 με 6 χιλιαδες η ομαδα θα ανεβει 10 σκαλια με το καλημερα . Ημουνα μεσα και πραγματικα λυπομουνα που αυτο το τμημα ειναι ξεχασμενο απο ολλους (κυριως απο την Original).
Με 1000 - 1500 το πολυ ομως δε πας πουθενα , το οακα(κλειστο) δεν ειναι εδρα και ειναι θεμα αυτο μεχρι ο κοσμος να αγκαλιασει τη προσπαθεια απο την αρχη.
Χαριδημε κανε σε παρακαλω ενα σχολιο για τα καμωματα του τρακη για referendum περι ευρωλιγκας κλπ. Νομιζω οτι μπλοφαρει ο τυπος , αλλα εχει κ ενα ενδιαφερον κ για εμας.
Συγχαρητηρια κ για σημερα στο ντερμπυ με το gayro volume.3 , πολλοι πιστευουν οτι δε θα τα καταφερναμε σημερα (συμπεριλαμβανομενου εμου) αλλα ευτυχως δειξαμε χαρακτηρα , φαινομενικα εχουμε τη καλυτερη ομαδα αλλα αυτα που ακουγοντε περι διορισμενου πρωταθληματος στους γαυρους του βορρα με κανουν να απεχω απο τη μπαλα στο 100% . Κανε κ εδω ενα σχολιο κ σε αυτο

Nikos VLG

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι Νιμπουργκ τώρα και για τους 8 να μας έρθει το Στρασβούργο με όποια κληρωθεί. Νομίζω ήταν φοβερό 4ήμερο για κάθε ΑΕΚτζη αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω διαβάσει πουθενά ο Πάντερ ποιανού θέση θα πάρει εν όψη τελικού κυπέλλου?

haridimos είπε...

@ Νίκος VLG
Καλυτερα πάντως λίγοι, χωρίς γκρίνιες και με νίκες παρά κάμποσοι με γκρίνιες & ήττες όπως με Γαλατά ή Μπεσίκτας πρόπερσι & πέρσι .

@ Ανώνυμος 10/2, 8:23μμ
Δεν νομίζω πως έχουν αποφασίσει ακόμα. Οι υποψήφιοι είναι οι γνωστοί δυο, Barlow & Atic. Και οι δυο έχουν συμβολαιο και για επομενη ή επόμενες σεζόν. Πιστεύω πως σε όποιον βρουν ομάδα να καλύπτει μέρος απο τα φετινά, αυτός θα είναι που θα φύγει .