5.11.20

ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗ ΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

 

Νικηφόρα ξεκίνησε τη φάση των ομίλων του BCL η Α.Ε.Κ., που τελικά κέρδισε σε ένα run'n'gun παιχνίδι την Hapoel Holon με 100-96. Σίγουρα η νίκη είναι το κύριο που μετράει, όμως θα πρέπει να αποφεύγει στη συνέχεια τέτοια μεγάλα νεκρά διαστήματα καθώς όπως και στον τελικό με τη Burgos έτσι και τώρα δέχθηκε ένα 3-24 που έκανε το 24-14 (8'), 27-38 (14').. Και με τα ματς να είναι όχι μόνο συνεχόμενα στο επόμενο διάστημα (Σάββατο στο Περιστέρι, Tsmoki-Minsk την Τετάρτη, Προμηθέα το επόμενο Σάββατο) αλλά και κομβικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα περιθώρια για να καλύπτονται τέτοια νεκρά διαστήματα.

MVP με βάση τη στατιστική ήταν ο Yanick Moreira που έκανε double-double (18π-10ρ) προσθέτοντας και 3ασιστ, ενώ εξαιρετική παρουσία έκανε και ο Νίκος Γκίκας (15π-9ασ) όμως τα καθοριστικά καλάθια τα έβαλε στο crunch time o Keith Langford .. 30π, αλλά κυρίως τα τρία τρίποντα που κόψανε τις ελπίδες των Ισραηλινών στο τέλος.

Με τα ματς που έρχονται στη συνέχεια (covid19 επιτρέποντος) είναι απαραίτητο και να βρίσκουμε λύσεις από όλο το roster αλλά κυρίως να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: