23.1.22

ΝΕΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Αν κι έπαιξε χωρίς τον Braian Angola (που παραμένει άγνωστη ακόμα η ημερομηνία επιστροφής) αλλά και τον Νίκο Παππά που ένοιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και τέθηκε εκτός αποστολής, η ομάδα μπάσκετ κατάφερε να πετύχει άλλη μια υπέρβαση κερδίζοντας τον πλήρη ΠΑΟΚ με 72-67 και αν ήταν λίγο πιο στοχοπροσηλωμένη στο τελευταίο λεπτό θα είχε πάρει και καλύτερη διαφορά. Έτσι η Α.Ε.Κ. έκλεισε τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 6-6, πίσω μόνο από τους πρασινοκόκκινους, τον Προμηθέα (8-4) και τον Κολοσσό (7-5 αλλά και -1), γεγονός αρκούντως ικανοποιητικό με τις δεδομένες συνθήκες και δικαίως κέρδισε το θερμό χειροκρότημα από τους οπαδούς που αψήφισαν κρύο και γέμισαν τις προβλεπόμενες από τα πρωτόκολλα covid θέσεις.

 

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο Ian Hummer που πρόσθεσε ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα των πολύ καλών εμφανίσεων που έχει κάνει με τα κιτρινόμαυρα... ήταν η αιχμή του δόρατος επιθετικά ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά και παρών παντού στην άμυνα .. Άξιος συμπαραστάτης ο Γιάννης Κουζέλογλου, ενώ το σχήμα με την ταυτόχρονη παρουσία τριων κινητικών & δυνατών forward (Hummer-Κουζέλογλου-Griffin) λειτούργησε άψογα και βραχυκύκλωσε τους αντιπάλους.. Ο Rautins απέχει ακόμα αρκετά από ικανοποιητικό επίπεδο και σωστά έμεινε στον πάγκο στο μεγαλύτερο διάστημα του β' ημιχρόνου για να είναι στο παρκέ ο Πετρόπουλος που είχε κομβική παρουσία αμυντικά.

Δείτε βίντεο από τον αγώνα
 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Για όλους εμάς που είμαστε από Θεσσαλονίκη αυτή η νίκη με τις απουσίες που είχαμε και την έπαρση που είχαν οι κλέφτες είναι ειλικρινά απίστευτη γκαυλα!! Δεν υπάρχει πιο μισητή ομάδα από την εποχή της κλοπής του Γαλακτερου .θέλω χάρη να διαλέξεις κορυφαίους 6 Έλληνες και 6 ξένους καθώς και προπονητή στην εποχή Αγγελοπούλου.