19.2.22

ΠΑΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Παίζοντας με αυταπάρνηση η ομάδα μπάσκετ, κατάφερε να ελέγξει απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και να περιορίσει όπως και πριν τρεις εβδομάδες στα Λιόσια την ερυθρόλευκη επίθεση ξεπερνώντας τις παραπάνω από σημαντικότατες απουσίες της (Angola, Παππάς, Rautins, Langford εκτός) και τίμησε τη φανέλα της χάνοντας τελικά με 76-70 από τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι καθώς αν και ξέμεινε από δυνάμεις στο τρίτο δεκάλεπτο και βρέθηκε να χάνει 64-48 στο 35', με ένα 2-13 σε 2,5' πλησίασε στο 66-61.. Αν έμπαινε κάποιο σουτ εκεί θα μπορούσε να ζορίσει ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους της..

Πλέον μετά το SuperCup και το BCL τέλειωσε και το Κύπελλο για την Α.Ε.Κ. και μένει μόνο το πρωτάθλημα όπου θα πρέπει αφ'ενός να αποφύγει δυσάρεστες περιπέτειες αφ'ετέρου να προσπαθήσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί... Υπάρχει τώρα ένα μεσοδιάστημα δυο εβδομάδων μέχρι την επανέναρξη λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής που με τις επιστροφές όσων λείπουν τώρα μπορεί να ελπίζει για μια καλύτερη συνέχεια..

Στο παιχνίδι έλαμψαν από την πλευρά μας οι Hummer & Φλιώνης. Δυο παίκτες που είναι παραπάνω από ενεργοί στην άμυνα και που μπορούν να δώσουν σημαντικότατες λύσεις στην επίθεση και θα ηταν ευχής έργο να αποτελέσουν τον κορμό που θα στηριχθεί η ομάδα για το υπόλοιπο της σαιζόν αλλά γιατί όχι και για του χρόνου αν καταφέρει η διοίκηση να ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα που την ταλανίζουν σήμερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: