20.3.22

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ


 Για πρώτη φορά στη φετινή σαιζόν (αν εξαιρέσουμε το μικρό τελικό του super cup με Λαύριο) η ομάδα μπάσκετ κατάφερε να κυριαρχήσει απόλυτα απέναντι σε έναν αντίπαλο και να φτάσει εύκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Σαφέστατα η έκβαση του αγώνα καθορίστηκε και από την αποψίλωση των αντιπάλων μας την τελευταία εβδομάδα καθώς αποχώρησαν οι Parker, Kev.Langford, Hamilton ενώ ήταν τραυματίας και ο Moses με συνέπεια να παραταχθούν με μόλις ένα ξένο σε αντίθεση με τους κιτρινόμαυρους που μπορει να είχαν για άλλη μια φορά τους Angola, Griffin, Keith Langford εκτός, αλλά τουλάχιστον είχαν άλλους τρεις ξένους παρόντες ..

Κορυφαίος επιθετικά ο Quino Colom που μετά από καιρό δεν έσπασε τα ταμπλώ με τα μακρινά σουτ (είχε 7/41 στα προηγούμενα έξι ματς και 6/7 τώρα) και ήταν ασταμάτητος, ενώ Hummer-Κουζέλογλου αλλά και Μαυροειδής-Φλιώνης έδωσαν αρκετές λύσεις όπως και οι Πετρόπουλος-Φιλιππάκος .

Η διαφορά δυναμικότητας επέτρεψε στον Δέδα να ανοιξει το rotation χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες και χωρίς κανείς να μείνει πάνω από 25' στο παρκέ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: