29.1.23

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΗΣΗ

 

Παίζοντας και πάλι χωρίς τους τραυματίες Frazier-Madsen, αλλά κι έχοντας να αντιμετωπίσει τα προκλητικά σφυρίγματα της διαιτητικής τριπλέτας των Κορομηλά & σία, η ομάδα μπάσκετ έφτασε στο ροζ φύλλο κόντρα στο Περιστέρι κι έτσι ντούμπλαρε τις νίκες απέναντι του. Για να έχει όμως πρακική σημασία αυτό το αποτέλεσμα και να το κεφαλαιοποιήσει στην προσπάθειά της για να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις, θα πρέπει να κερδίσει είτε στο Αλεξάνδρειο, είτε στην Πυλαία (ή και στα δυο) ώστε να ρεφάρει τις ήττες στα Λιόσια στον πρώτο γύρο..

Κορυφαίος της αναμέτρησης για τους κιτρινόμαυρους ήταν ο Jankovic που ήταν παντού και στις δυο πλευρές δίνοντας υπερπολύτιμες λύσεις σε μια βραδιά που χρειάστηκε και με το παραπάνω η βοήθειά του.. Ουσιαστικά η ομάδα με τους δυο απόντες, τον Williams άποντο, τον McGriff εκτός κλίματος, τον Κόνιαρη μάλλον ανέτοιμο, τον Πετρόπουλο να μην πολυυπολογίζεται και τον Ξανθόπουλο να μην μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα, στηρίχθηκε στο ρυθμό που μπόρεσαν να επιβάλλουν οι θετικότατοι Φλιώνης-Strelnieks & Παπαδάκης, μαζί με τις λύσεις που έδωσαν στη ρακέτα (και μακριά) οι Miles-Mitchell πέρα από τον εξαιρετικό Vlado.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε για την προσφορά του ο Νίκος Ζήσης, που κατέκτησε με τα κιτρινόμαυρα το Πρωτάθλημα του 2002, το Κύπελλο του 2001 και του 2020 .




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας. Διάβασα μια πάλια ανάρτηση για τον Dean Tolson. Υπάρχουν διαθέσιμες οι φωτογραφίες της ανάρτησης, σε υψηλή ανάλυση; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

dreamer73 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Το email μου είναι το ioannis1973@gmail.com. Το άρθρο είναι το https://vasilissa.blogspot.com/2011/12/blog-post_19.html?m=1

haridimos είπε...

Καλησπέρα. Όχι - τις είχα πάρει από το αρχείο της Αθλητικής Ηχούς όταν ήταν online και τις ανέβασα εδώ. Άντε να έχω κρατημένα σαν αρχειο όλη τη σελίδα της εφημερίδας απ'όπου κρόπαρα τα κομμάτια με τα ρεπορτάζ .