19.10.23

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Νικηφόρα ξεκίνησε το φετινό BCL η ομάδα της ΑΕΚ (Betsson πλέον) κερδίζοντας έστω και με πολύ άγχος τη Γερμανική MHP RIESEN Ludwigsburg με 84-79, χάρη σε ένα καθοριστικό 8-0 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αποφεύγοντας μια γκέλα που θα της έκανε την υπόθεση πρόκριση ανυπέρβλητη με το καλημέρα. Έτσι πέτυχε και την πρώτη της γενικά νίκη στη χρονιά καθώς μετράει 0-2 στα πρώτα παιχνίδια της Α1.

Οι παίκτες του Plaza είχαν ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο 3ο δεκάλεπτο, κακές επιλογές στα τέλη της 2ης & 3ης περιόδου, τραγικά ποσοστά από τα 6μ75 (μόλις 2/12 3π), απαράδεκτη ολιγωρία στη ρακέτα καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν 22 (!!!) επιθετικά ρημπάουντ, αλλά κατάφεραν με την ποιότητα που έχουν σαν μονάδες να παραμείνουν μέσα στο σκορ και να φτάσουν στη νίκη με την αντεπίθεση στο τέλος.

Πέρα από τον συνήθη ύποπτο Kuzminskas αλλά και τον Tillman που αποτελεί μια σταθερά στην επίθεση, είχαμε για πρώτη φορά τον McLemore να γίνεται -θετικός- παράγοντας σε ένα παιχνίδι, αλλά ο MVP ήταν σίγουρα ο Hall και με την οργανωτική του λειτουργία σε 2ο-3ο δεκάλεπτο αλλά και με την εκτελεστική του δεινότητα στο τέλος.


 Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: