15.4.24

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

 

Tην καλύτερή της εμφάνιση μέσα στο 2024 έκανε η ομάδα μπάσκετ κόντρα στο Λαύριο για τα playout καθώς ανεξάρτητα από το αν ο αντίπαλος παρουσιάστηκε αδύναμος, ήταν τόσο το πρώτο της ματς που σκόραρε 100ρα μετά από αυτό με τη Sassari το Δεκέμβρη για το BCL και με τον Κολοσσό το Νοέμβρη για την Α1, όσο και το πρώτο που δεν δέχθηκε πάνω από 70π στην άμυνα μετά το παιχνίδι με την King Szczezin αλλά και το πρώτο που πέτυχε κάτι τέτοιο στο πρωτάθλημα.. Παράλληλα ήταν και το πρώτο ματς φέτος που κέρδισε κεκλεισμένων των θυρών καθώς είχε χάσει από τον Προμηθέα στην Α1 και τη Holon στο BCL στα Λιόσια, αλλά και σε ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Ουγγαρία (πάλι με Holon).. Με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στα playoff.. Το αν θα πάει εκεί σαν 7η ή 8η θα φανεί στα επόμενα δυο ματς με ΠΑΟΚ στα -άδεια- Λιόσια και στην Καρδίτσα.

Η εξέλιξη του σκορ βοήθησε για να μπουν στο παρκέ και οι δυο έφηβοι (Νικολάου, Μαραθωνίτης) που ήταν στην αποστολή κάνοντας ο πρώτος το ντεμπούτο του ενώ ο δεύτερος σκόραρε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.  Σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερο μέσα στη χρονιά αντί να υπάρχουν στη 12άδα επαγγελματίες παίκτες που δεν εμπιστευόταν η τεχνική ηγεσία.

Μάλλον βοήθησε και το γεγονός πως την Παρασκευή έγιναν κάποιες πληρωμές μετά από καιρό αλλάζοντας και την ψυχολογία .. Με την δεδομένη παρουσία στα playoff τώρα βέβαια θα χρειαστεί να διευθετηθούν -έστω κι εν μέρει- τα ενεργά μπαν ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα . Ανεξάρτητα από αυτό πάντως πολύ δύσκολα η ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει κάποιο ματς κόντρα σε Ολυμπιακό (αν βγει 7η) ή Παναθηναϊκό (αν είναι 8η) κι έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα μείνει χωρίς νίκη στα playoff.. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: