2.8.06

ΑΦΥΠΝΙΣΗ Ή ΤΥΧΑΙΟ ?


Κάνω copy-paste ένα μήνυμα του dik21 στο φόρουμ του aek.com, για τη χθεσινή παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (δείτε σχετικό βιντεάκι εδώ : Το επεισόδιο στο κλειστό του ΟΑΚΑ (8ΜΒ), όπως το μετέδωσε η ΕΤ1.) στο ματς της Εθνικής, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.

"Ασχέτως με το αν συμφωνώ προσωπικά ή όχι, πολύ χάρηκα που είδα πριν από λίγο στην τηλεόραση, παρακολουθώντας τον αγώνα της Εθνικής στο Ακρόπολις ότι καμιά πενηνταριά φίλοι μας και φίλοι του μπάσκετ, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ με την Μπενφίκα, πήγαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με ένα πανώ που έγραφε Φιλίππου πάρε τον π..λο και το φώναξαν για να το ακούσει έστω και μέσω του τηλεοπτικού του δέκτη. Θα μου άρεσε περισσότερο αν έμεναν περισσότερη ώρα και αν έδειχναν ότι είναι πράγματι μπάσκετικοί φωνάζοντας και άλλα συνθήματα. Θα μου άρεσε επίσης να τους δω και στην πρώτη της μπασκετικής ΑΕΚ, να χειροκροτούν όσους παίκτες έχουμε τότε, όποιοι και να είναι, και ας φωνάξουν και ότι θέλουν για τον γιαουρτά!"

Το θέμα είναι αν το χθεσινό γεγονός οφείλεται σε αφύπνιση, ή είναι τυχαίο... Μακάρι να συμβαίνει το πρώτο, αλλά μάλλον το δεύτερο είναι πιθανότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια: