22.6.07

ΟΝΕΙΡΑ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ



Κυκλοφορεί στις 25/6 το βιβλίο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Μιχάλη Κακιούζη. Σε αυτό υπάρχουν αρκετές αναφορές και στα ότι έγιναν τότε με τα πρωτοσέλιδα της Ωρας στους τελικούς του 2002, στο πως έφυγε το 2003, στο πως τον υποδέχθηκε ο κόσμος σαν αντίπαλο με τη Siena το 2005, το τι γινόταν με Ιωαννίδη και στην ΑΕΚ & στην Εθνική κλπ. Δεν λείψανε όμως και οι μπηχτές κατά του Νίκου Χατζή, αφού το κόλλημα του με τον μέχρι πρόπερσι αρχηγό της ομάδας είναι γνωστό.

Υπάρχουν εκτεταμένες προδημοσιεύσεις τόσο στο site του παίκτη (http://www.kakiouzis.com) όσο και σε όλα τα ειδησεογραφικά.


Θα σταθώ στο κομμάτι της υποδοχής από τη Siena, και θα παραθέσω την άποψη του φίλου yiannisnda, που ξέρω ότι δεν θα τον πειράξει :


Αρλούμπες Μιχαλάκη. Το να σε χειροκροτούν αυτοί που κάνουν την χαρακτηριστική κίνηση με τα χεράκια τους σαν αναπηρικό καρότσι θα έπρεπε να είναι ντροπή και όχι τιμή. Δεν ρωτάς και τον Ζήση τώρα που θα τον δεις στην Εθνική πόσο μεγάλη ήταν η δική του στιγμή σε αυτό το κωλογήπεδο (το τσάμπα) όταν έβριζαν τα "σκουλήκια" τη μάνα του? Και ο Νίκος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν.
Άλλα είπαμε, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι του καπνίσει και αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη ή σχολιάσει είναι ο κακός της ιστορίας. Σαν ΑΕΚτζής γράφω στα @@ μου τον αρη και τον μπουγατσολαό του. Είναι ανύπαρκτοι, γελοίοι και το χειρότερο κρατικοδίαιτοι, όπως όλοι οι άχρηστοι σύλλογοι της πόλης τους. Ένα το κρατούμενο. 2ον. Το συγγραφικό σου ταλέντο μην κατασκευάζει εχθρούς μέσα σε αυτούς τους λίγους που μείναμε πιστοί στη Βασίλισσα. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην σε αγαπάει, να μην σε νοσταλγεί ή να μην θέλει την επιστροφή σου. Τα σχόλια που άκουσες στον αγώνα με τη Σιένα ήταν απλά αντίδραση σε κάποιες δηλώσεις σου ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ούτε βέβαια βαλτοί από διοίκηση (ποιά διοίκηση????) όπως είπες, ούτε βρισιές όπως είδα να ισχυρίζεται ο suspect -ο οποίος καλά θα κάνει να ασχολείται με τη νέα του μεγάλη αγάπη τον παο του ομπράντοβιτς, που τόσο πολύ τον κάνει περήφανο!
Εσύ Μιχάλη, καλά έκανες και έφυγες γιατί είναι η δουλειά σου. Και γλύτωσες από όλη αυτή την αρρώστεια που ακολούθησε. Αυτοί οι λίγοι που μείναμε εκεί όμως, μείναμε από αγάπη στη ΑΕΚ του μπάσκετ. Ανιδιοτελή και γνήσια. Ας μας σεβαστεί και μας κάποιος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΥΓ1: Ξέρεις τι έχει ακούσει από μας τους βαλτούς ο Αβούρης για εκείνα τα αίσχη που έγραψε η ψώρα? Που να ξέρεις? Δεν διαφημίζονται αυτά....
ΥΓ2: Δεν είναι κωλοχώρι η Σιένα? Η φανέλα της έχει την ίδια βαρύτητα με αυτή της ΑΕΚ? Τόσο τρομερά πράγματα ακούστηκαν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: