26.9.07

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα μας, αφού κέρδισε με 60-74 την ΑΕΛ 1964 ΓΣ, στη Λάρισα και προκρίθηκε στην επόμενη αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου. Εκεί μας περιμένει (την Κυριακή) ο Κολοσσός, που μόνο άγνωστος δεν είναι, αφού τον αντιμετωπίσαμε μόλις την περασμένη βδομάδα στο τουρνουά 'Τάσος Κουταλιανός'.

Αγωνιστικά το ματς πρέπει να ήταν ντέρμπυ μέχρι τα τέλη του 3ου δεκαλέπτου, όταν το σκορ ήταν 46-48. Εκεί τα τρίποντα των Χατζή-Vasiljevic έκαναν το 47-54 και μετά το νερό μπήκε στο αυλάκι. Ο αρχηγός ήταν ο πρώτος σκόρερ μας κι έδειξε με το καλημέρα, αν μπορεί ή όχι να βοηθήσει...

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως ήταν εξαφανισμένος από παντού... Κανένα site δεν το είχε 'ζωντανά΄, ενώ για τα αθλητικά ραδιόφωνα, αθλητισμός = στοίχημα... Ακούσαμε κάθε πιθανή είδηση για κάθε ερασιτεχνική ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος Εδιμβούργου ή του κυπέλλου ερασιτεχνών Λιχτενστάϊν, το τι κάνανε οι μπυραρίες με τις πιτσαρίες και αν το ζαμπόν έπεσε βαρύ και δεν μπορούν να παίξουν καλά οι παίκτες των τελευταίων, αλλά μετάδοση του αγώνα ούτε γι'αστείο... Εδέησαν να κάνουν σύνδεση στα τελευταία λεπτά όταν το ματς είχε κριθεί.

Να σημειώσω πως παίξαμε χωρίς τον τραυματία Χαρίση, αλλά και τους Ηλιόπουλο, Σίμτσακ και Γλυνιαδάκη που κόπηκαν από την αποστολή. Ειδικά για τον τελευταίο το γεγονός αποτελεί μίνι έκπληξη, αφού ο παίκτης έκανε προετοιμασία με την Εθνική σε φουλ ρυθμούς κι έπαιξε κάμποσα φιλικά, πριν ήταν στο Summer League και φαντάζει κομματάκι δύσκολο να είναι ανέτοιμος.

Υπάρχει όμως και πρόβλημα με τον Δημήτρη Παπανικολάου, που αποχώρησε στο 12' αφού υπέστη θλάση. Δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει το ματς στη Ρόδο, ενώ ίσως χάσει και το επόμενο (κι ακόμα περισσότερα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: