25.6.09

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ

Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση της ΚΑΕ, γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον Κώστα Φλεβαράκη για την παραμονή του στον πάγκο μας και την επόμενη χρονιά.


Στην ΑΕΚ και του χρόνου ο Φλεβαράκης 25/6/2009
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη ύστερα από μια άκρως πετυχημένη αγωνιστική περίοδο.
Ο Έλληνας τεχνικός ταξίδεψε σήμερα στην Αθήνα και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάμπη Καραμανλή και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Βάσιο, όπου εντοπίστηκαν κοινοί στόχοι και όραμα. Ο Κώστας Φλεβαράκης αναχώρησε αμέσως μετά για την Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Έτσι ο Μακεδόνας τεχνικός γίνεται ο πρώτος που θα κάτσει δεύτερη σεζόν στον πάγκο μας μετά το διαζύγιο με Κατσικάρη το καλοκαίρι του 2005 και την έναρξη της ολοκληρωτικής αποδόμησης της ομάδας που είχαμε τότε.

υ.γ. (1) Αναμφισβήτητα θετική η απόφαση αφού ο Φλεβαράκης έκανε πολύ καλή δουλειά την προηγούμενη χρονιά.
υ.γ. (2) Η παραμονή του κώουτς μάλλον δείχνει πως δεν πάμε για αλλαγή αφμ... θετικό κι αυτό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογή Φλεβαράκη δείχνει ότι δεν πάμε για διάλυση αλλά και ότι θα κινηθούμε με όμοιο πλάνο σαν της χρονιάς που τελείωσε. Εάν αυτή η σκέψη είναι κοντά στην πραγματικότητα, τότε:

α. Χρειαζόμαστε ένα budget της τάξης του 1,5 εκατ. €. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα στο basketblog, φαίνεται ότι τα συνολικά έσοδα εφέτος ήταν της τάξης του 1,2 εκατ. €, με ανύπαρκτα έσοδα από εισητήρια. Ο στόχος του 1,5 εκατ. € δεν είναι ανέφικτος εάν κλειστεί ικανοποιητικό γήπεδο και διατηρηθούν τα ίδια περίπου έσοδα από χορηγίες και τηλεοπτικά.

β. Οι δύο ξένοι να παραμείνουν. Στη θέση Nemeth, Kikerpil και Andersen, χρείαζονται τρείς νέοι κοινοτικοί με την ελπίδα ότι θα προσφέρουν περισσότερα, πράγμα, συνολικά, όχι δύσκολο. Θα χρειαστούμε και δύο Έλληνες στις θέσεις των Χατζή και Παπανικολάου (δυστυχώς). Προτείνω Κυρίτση και Τσιάρα του ΠΑΟΚ. Επίσης, Βουγιούκας και Μιλόσεβιτς του ΟΣΦΠ μας ταιριάζουν μια χαρά. Στην κοινοτική αγορά πολλοί και καλοί παίκτες αρκεί να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα. Επειδή ο κόουτς γνωρίζει τους Γεωργιανούς, προτείνω G. Tsintsadge και V. Sanikidge (που τον ήθελε και πέρυσι). Στο "πέντε" πολλοί και καλοί από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ή ο Shermadini εάν ο ΠΑΟ τον δείνει δανεικό.

γ. Εάν βρεθεί νέος επενδυτής, διπλασιασμός του budget και πάμε για Euroleague!

Στέλιος

Στέλιος

Enositis είπε...

το χειροτερο δεν ειναι η αλλαγη ΑΦΜ.. αλλα να μην εχουμε καθολου ΑΦΜ του χρονου! :-)
Σε αυτη την περιπτωση προεδρος και του μπασκετ θα ειναι ο κυπελλουχος προεδρος του χαντμπολ