5.7.09

Ο ΑΡΙΔΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ !


Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, αλλά σύμφωνα και με το basketblog

Έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ΑΕΚ. Είναι από τις… παλιές δόξες της ομάδας και μεταφέρει ένα διπλό μήνυμα: Με οδηγό το παρελθόν, η "Ένωση", κοιτάζει στο μέλλον. Αλλά και πως πριν οι επίδοξοι αστέρες μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, θα πρέπει να μάθουν την ιστορία της ομάδας. Γιατί μπορεί "ΑΕΚ να γεννιέσαι, όχι να γίνεσαι", όπως λένε μεταξύ τους οι άνθρωποι τής ομάδας, αλλά η ιστορία πρέπει να… διδάσκεται.

Αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Αριδά. Έναν παίκτη που με το πάθος και τον δυναμισμό του, άφησε το δικό του αποτύπωμα στην πορεία του μπασκετικού "δικέφαλου". Δεν ήταν ο πλέον ταλαντούχος, αλλά κανείς αντίπαλος δεν περνούσε… ευχάριστα με τον Αριδά να τον μαρκάρει.

Ο Παναγιώτης Αριδάς, λοιπόν, είναι το νέο μέλος του τεχνικού τιμ. Αναλαμβάνει τα εφηβικά τμήματα του συλλόγου, με προφανή στόχο την αναβάθμισή τους, αλλά παράλληλα και δεδομένη την απόφαση των διοικούντων να γίνει η ΑΕΚ μια κυψέλη παικτών, που θα μάθουν και την ιστορία της "Ένωσης", αλλά και τα μυστικά του μπάσκετ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, που δείχνει -εκτός των άλλων- τον σεβασμό που τρέφει η διοίκηση στα πρόσωπα που έγραψαν τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.


αλλά και το aek365

Ο Παναγιώτης Αριδάς θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή στο μπάσκετ της ΑΕΚ

Τον Παναγιώτη Αριδά θα έχει από τη νέα σεζόν ο Κώστας Φλεβαράκης ως βοηθός προπονητή. Ο παλιός αθλητής της ΑΕΚ ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα μπάσκετ και τεχνικού της εφηβικής ομάδας.


ο Παναγιώτης Αριδάς θα είναι μέλος του τεχνικού team. Ο Αριδάς -αν και "ολυμπιακών" φρονημάτων- ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Α.Ε.Κ. και είχε δοθεί αντάλλαγμα στον Κορωναίο (όχι τον Τάκη) της Νήαρ Ηστ για να επανέλθει με μεταγραφή το καλοκαίρι του 1986 -έχοντας κάνει εξαιρετική χρονιά στους Καισαριανιώτες που του άνοιξε την πόρτα της Εθνικής. Η οποία φυσικά έκλεισε μόλις συμφώνησε με την Α.Ε.Κ.

Ο Αριδάς, έπαιξε στην ομάδα μας μέχρι το 1991/92, παίρνοντας μέρος στους δυο τελικούς Κυπέλλου στο ΣΕΦ και φορώντας 173 φορές τη φανέλα μας σε επίσημα παιχνίδια και σκοράροντας 1047 πόντους.

υ.γ.
Βέβαια για να έρθει ο Αριδάς στο εφηβικό, σημαίνει πως φεύγει ο Βαγγέλης Ζιάγκος, που έχει κάνει πάρα πολύ δουλειά τόσα χρόνια...

2 σχόλια:

maxim glendower είπε...

http://www.aekstore.gr/products/index.php?ctg=24
ασχετο με το ποστ απλα ηθελα να στο πω για να το πεις στο aek.com

haridimos είπε...

Αυτά είναι τα περσινά (για την περίοδο που τέλειωσε) όμως...