3.7.10

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΔΡΑ ΜΑΛΛΟΝ


Αφού το κλειστό του Ελληνικού γυάλισε στον Ολυμπιακό που έκανε πρόταση για αποκλειστική χρήση του γηπέδου ...


Αφήνει το ΣΕΦ...

Ολυμπιακός μπάσκετ
Φέυγει από το ΣΕΦ και πάει στο Ελληνικό

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 [ 14:18 ]

Μία ημέρα μετά το ραντεβού εκπροσώπων της διοίκησης του Ολυμπιακού με τους ιθύνοντες των Ολυμπιακών Ακινήτων, η ΚΑΕ κατέθεσε εγγράφως επίσημη πρόταση για χρήση του Ελληνικού.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο διευθυντής μάρκετινγκ και εμπορικής ανάπτυξης, Νίκος Λεπενιώτης, κινήθηκαν γρήγορα, μετά την παρουσία τους στα Ολυμπιακά Ακίνητα χθες Πέμπτη, και σήμερα Παρασκευή απέστειλαν την πρόταση του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, επιθυμούν αποκλειστική σύμβαση χρήσης διάρκειας για 3+2 χρόνια με ετήσιο ποσό υπενοικίασης 250 χιλιάδες ευρώ, την ώρα που στο ΣΕΦ οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έδιναν 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Αντίστοιχα, τα Ολυμπιακά Ακίνητα τετραπλασιάζουν τα έσοδά τους σε σύγκριση με το ποσό που προέβλεπε η συμφωνία με την ΑΕΚ και προηγουμένως με τον Πανιώνιο για το κλειστό μπάσκετ του Ελληνικού.

Στην πρόταση που απέστειλε σήμερα Παρασκευή η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται επίσης πλάνο προβολής προώθησης του κλειστού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διάθεση και επιστροφή του γηπέδου στις ίδιες συνθήκες που το παραλαμβάνει, καθώς και δέσμευση από πλευράς «ερυθρόλευκων» να παραχωρούν στα Ολυμπιακά Ακίνητα το κλειστό για εκδηλώσεις, όταν τους ζητηθεί.

Τέλος, ο Ολυμπιακός προτίθεται να προβεί σε έργα ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου. Το υπουργείο Πολιτισμού θα ενημερωθεί και εν συνεχεία θα δώσει την απάντησή του.

Aπό τα στοιχεία που έχουν βγει μέχρι τώρα για το κόστος χρήσης από την δική μας ΚΑΕ, (είτε γύρω στα 50 χιλιάρικα είτε 15χιλ + 17% από εισιτήρια-διαρκείας) σίγουρα είχε γίνει πολύ καλή διαπραγμάτευση, αν σκεφτούμε πως για τα Πατήσια είχαν κλείσει με 60 +...

Δυστυχώς όμως φαίνεται πως το εξαιρετικά όμορφο και καθαρά μπασκετικό κλειστό του Ελληνικού θα αποτελεί μια παρένθεση για την ομάδα μας...
Και να δούμε που θα φιλοξενηθούμε τώρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: