6.8.10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ

Η διοίκησή της ΚΑΕ εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες και διεργασίες,που κράτησαν περισσότερο από δυο μήνες, κατέληξε στο διοικητικό σχήμα που θα δώσει έναν μεγάλο αγώνα τη νέα αγωνιστική χρονιά, προκειμένου να βγάλει την ομάδα από τα μεγάλα αδιέξοδά της.

Με την αμέριστη συμπαράσταση του κ. Ιωάννη Φιλίππου, ο οποίος δέχθηκε κι αυτή τη φορά να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να προσφέρει τη βοήθειά του, εισέρχεται άμεσα σε λειτουργία ένα διετές πλάνο το οποίο έχει ώς αποκλειστικό στόχο την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία έχει φθάσει στο σημείο "μηδέν".

Επειδή δεν υπάρχουν "σωτήρες" κι επειδή όλο αυτό το διάστημα η αναμονή κατάντησε μαρτυρική, αλλά και επικίνδυνη για το μέλλον της αγαπημένης μας ΑΕΚ,με λόγια αλλά και με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που "σκορπίστηκαν" στον αέρα αλλά δεν "έπεσαν ποτέ στο τραπέζι", ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, κατέληξε σε μια λύση η οποία θα αποκαταστήσει το "πληγωμένο" προφίλ της ομάδας, θα την οργανώσει από τα θεμέλιά της, θα προασπίσει με δυναμικό τρόπο τα συμφέροντά της και φυσικά θα την οδηγήσει και πάλι στον δρόμο της ευημερίας.

Σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο κ.Καραμανλής μέχρι το τέλος του μήνα, θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των νέων μελών που θα σταθούν πλέον στο πλευρό του Προέδρου και θα αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο για την ανάκαμψη της ΚΑΕ ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Κλείνοντας αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον, κ. Μηνά Γκέκο, ο οποίος μήνες τώρα δεν λειτουργεί ώς ένας απλός προπονητής αλλά ώς ένας μεγάλος ΑΕΚτζής που αφουγκράζεται και μοιράζεται σε καθημερινή βάση τις αγωνίες μας για την αγαπημένη μας ΑΕΚ”.


Υ.Γ. Επειδή δυστυχώς έχουν δει πολλά τα μάτια μας κρατάμε πάντα μικρό καλάθι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: