19.12.10

ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..

Στο τελευταίο της παιχνίδι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Ελληνικό (αφού η διοίκηση έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα από τα Ολυμπιακά Ακίνητα κι απλά πήρε παράταση παραμονής μέχρι το τέλος του 2010) που δε γέμισε για πολλοστή φορά, παρά τις εκκλήσεις της ΚΑΕ, μια που ούτε ο καιρός ούτε η ώρα αλλά ούτε και η αγωνιστική φυσιογνωμία της ομάδας μπορούσαν να συμβάλλουν σε καλύτερη προσέλευση, η Α.Ε.Κ. στάθηκε σαν Α.Ε.Κ. στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 42-44 .


Με τη σύνθεση ανάγκης με την οποία κατεβήκαμε, καθώς έλειπαν οι τραυματίες Mels, Δορκοφίκης & Παπανικολάου, συν την απουσία του Cohadarevic με καθαρά ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας & της διοίκησης, η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν παραπάνω από αξιοπρεπέστατη και συνολικά ήταν αρκετά καλή ..Ίσως αν οι έφηβοι και οι πιτσιρικάδες πατούσαν παρκέ, να μπορούσαμε να πιέσουμε και περισσότερο στην άμυνα, αφού καθώς στηριχθήκαμε σε 8 και μόνο παίκτες κάναμε μόνο 23 φάουλ .. Ή αν ο Sparks έπαιζε παραπάνω από τα 6-7' που αγωνίστηκε ώστε να ξεκουραστούν οι Castle & Grundy ...

Πάντως η εμφάνιση αφήνει σίγουρα πικρή γεύση, γιατί όταν παλεύεις τους πράσινους για ένα ημίχρονο, δε δικαιολογείται να διασύρεσαι στην Πυλαία ή από τον Κολοσσό στην έδρα σου ... Και κλείνουμε το 2010, λίγο πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος όντας η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να χάσει από τον Πανελλήνιο και παραμένουμε πάντα οι μόνοι χωρίς ούτε για δείγμα σέντερ στο ρόστερ ... Το παιχνίδι στο Ιβανώφειο στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι παραπάνω από κομβικό πλέον, αφού με ήττα μπαίνουμε ντεφάκτο στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους και καλό είναι μέχρι τότε να έχουν καλυφθεί οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η διαιτησία απαράδεκτη, μας στέρησε όποιες ελάχιστες πιθανότητες είχαμε να κάνουμε το παιχνίδι ντέρμπυ μέχρι τέλους.

Είδαμε τον Μάκη να παίζει κάποια λεπτά και ως "άσσος" κατεβάζοντας τη μπάλα(!!!).

Είδαμε τον Grundy να δείχνει πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Όμως, κάπου, αντί να τον ξεκουράζουμε, τον αφήνουμε σε σχήματα που δεν τον ευνοούν, με αποτέλεσμα να κάνει άστοχα σούτ στη λήξη του χρόνου, καθώς δεν υπάρχει σύστημα να παίξει η ομάδα μέσα στη ρακέτα και έτσι όλη η αντίπαλη άμυνα είναι προσαρμοσμένη στους περιφερειακούς μας (δηλαδή στον Grundy, καθώς ο Μάκης έαν έχει ελάχιστο χώρο δεν αντιμετωπίζεται έξω από το τρίποντο).

Είδαμε πέντε πιτσιρικάδες στο ρόστερ, από τους οποίους έπαιξε μόνο ο Αντωνάκης (περίπου 7 λεπτά), χωρίς να σκοράρει ή να πάρει ριμπάουντ, αλλά κλείνοντας καλά τους χώρους στην άμυνα (ακόμη και το καλάθι και φάουλ του Καϊμακόγλου, μέτρησε επειδή δεν έδωσαν οι διαιτητές επιθετικό φάουλ).

Θα περίμενα να δώ τον Τζόλο να παίζει έστω και για λίγο, αλλά εδώ δεν τον έχει βάλει ο Μηνάς σε άλλα μάτς θα τον έβαζε με τον ΠΑΟ???

Τέσπα. Δεν είμαι αισιόδοξος ούτε για το μάτς με τον Ηρακλή, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα μάτς ο Μηνάς.

Ας ελπίσουμε να κάνω λάθος.

Στέλιος